Siirry sisältöön

Pk- ja midcap-yritys: Mene uusille markkinoille

Tarjoamme rahoitusta, neuvontaa, markkinatietoa ja verkostoja pk-yrityksille, jotka ovat menossa uusille markkinoille. Kun haette kasvua uusilta kansainvälisiltä markkinoilta, katso nämä palvelut.

Neuvonta

Kansainvälistymisen neuvontapalvelut

Business Finlandin asiantuntijat 40 kohdemaassa neuvovat pk-yrityksiä uusien markkinoiden avaamisessa ja viennin kehittämisessä.Tyypillisiä aiheita ovat:

  • Markkinoille menon strategia ja suunnitelma
  • Paikallinen sopimus- ja neuvottelukulttuuri
  • Markkinakohtainen tieto
  • Asiantuntijan löytäminen

Lue lisää kansainvälistymisen neuvontapalveluista.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Rahoitus

TEMPO

Voit esimerkiksi testata liiketoimintakonseptin toimivuutta, hankkia palautetta potentiaalisilta asiakkailta ja kartoittaa kysyntää uudella markkinalla. Rahoituksen määrä on enintään 50 000 euroa ja kattaa 75 prosenttia projektin budjetista. Rahoitus on avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Lue lisää Temposta.

EXHIBITION EXPLORER

Voit saada messuavustusta, jos osallistut kansainvälisille, Suomen ulkopuolella pidettäville messuille. Voit saada rahoitusta enintään 50 prosenttia projektin hyväksyttävistä kustannuksista. Avustusta voidaan myöntää yksittäiselle yritykselle enintään 30 000 euroa per messuhanke. Lue lisää Exhibition Explorerista.

GROUP EXPLORER

Myönnämme rahoitusta vähintään neljän tukikelpoisen pk-yrityksen ryhmälle, jolla on merkittävää kasvupotentiaalia omaava yhteinen tarjoama kansainvälisille markkinoille. Rahoitus on avustusta, 50 prosenttia projektin hyväksytyistä ostopalveluista. Lue lisää Group Explorerista.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Markkinatieto ja verkostot

Soft landing: Aasia ja USA

Kehitä liiketoimintaasi Aasiassa ja Yhdysvalloissa ilman että sinun tarvitsee perustaa paikallista yritystä. Meidän kauttamme saat toimistopalvelut, tukea arkipäiväisiin haasteisiin uudella markkinalla sekä market entry -palveluita. Lue lisää Soft landing -palvelusta.

Market Access: USA ja Kiina

Lähde testaamaan bisnesideasi potentiaalia Yhdysvaltoihin tai Kiinaan Market Access -ohjelmiemme avulla. Paikalliset asiantuntijat tekevät yrityksellesi räätälöidyn market entry -suunnitelman. Lue lisää Market Access -ohjelmista.

Team Finland -vierailut

Business Finland järjestää suomalaisille yrityksille korkean tason delegaatiovierailuja kohdemaihin yhteistyössä muiden Team Finland -kumppanien kanssa. Lue lisää Team Finland -vierailuista.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Networkillä on asiantuntijoita 60 eri kohdemaassa, ja se tarjoaa maksuttomia kansainvälistymispalveluita eurooppalaisille pk-yrityksille. Lue lisää Enterprise Europe Networkistä.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Ohjelmat

Ohjelmat

Business Finlandin ohjelmat keskittyvät tiettyyn teemaan tai toimialaan ja tarjoavat yrityksille tietoa ja kontakteja tältä toimialalta. Ohjelmat auttavat yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja löytämään uusia markkinoita tuotteilleen. Ohjelmia on käynnissä monilla eri aloilla: cleantech, bio- ja kiertotalous, digitalisaatio, kuluttajasektori sekä terveys ja hyvinvointi.

ETSI ITSELLESI SOPIVA OHJELMA JA TULE MUKAAN