Siirry sisältöön

Startup-yritys: Kehitä tuote kansainvälisille markkinoille

Tarjoamme rahoitusta, neuvontaa, markkinatietoa ja verkostoja tuotekehitysvaiheessa oleville startup-yrityksille, jotka tähtäävät kansainvälisille markkinoille. Katso tästä palvelumme tuotekehitysvaiheessa.

Rahoitus

Tutkimus- ja kehitysrahoitus

Nopeuta tuotekehitystä, uudista ja kehitä tuotteita, palveluita, tuotantomenetelmiä tai liiketoimintamalleja. Business Finlandin laina soveltuu pilotointiin ja tuotekehitykseen, joka on lähellä kaupallistamista. Avustuksella rahoitamme yritysten tutkimusprojekteja, joissa pääpaino on uuden osaamisen luomisessa. Lue lisää tutkimus- ja kehitysrahoituksesta.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Neuvonta

Kansainvälistymisen neuvontapalvelut

Business Finlandin asiantuntijat Suomessa ja maailmalla neuvovat startup-yrityksiä. Tyypillisiä aiheita ovat:

  • Tuotevalikoiman lokalisointi
  • Markkinoille menon strategia ja -suunnitelma
  • Paikallinen sopimus- ja neuvottelukulttuuri
  • Asiantuntijan löytäminen
  • Markkinakohtainen tieto

Lue lisää kansainvälistymisen neuvontapalveluista.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Markkinatieto ja verkostot

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Networkillä on asiantuntijoita 60 eri kohdemaassa, ja se tarjoaa maksuttomia kansainvälistymispalveluita eurooppalaisille yrityksille. Lue lisää Enterprise Europe Networkistä.

Kiihdyttämöt ulkomailla

Hyödynnä ulkomaisten kiihdyttämöiden palveluja kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisessä. Osallistumalla kiihdyttämöohjelmaan voit nopeuttaa markkinoille menoa, validoida asiakastarvetta ja rakentaa bisnestä kohdemarkkinalla. Lue lisää kiihdyttämöistä.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Ohjelmat

Business Finlandin ohjelmat keskittyvät tiettyyn teemaan tai toimialaan ja tarjoavat yrityksille tietoa ja kontakteja tältä toimialalta. Ohjelmat auttavat yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja löytämään uusia markkinoita tuotteilleen. Ohjelmia on käynnissä monilla eri aloilla: cleantech, bio- ja kiertotalous, digitalisaatio, kuluttajasektori sekä terveys ja hyvinvointi.

Etsi itsellesi sopiva ohjelma ja tule mukaan

Katso kaikki palvelumme tai ota yhteyttä