Siirry sisältöön

Startup-yritys: Skaalaa kansainvälisille markkinoille

Tarjoamme rahoitusta, neuvontaa, markkinatietoa ja verkostoja startup-yrityksille, jotka ovat skaalaamassa liiketoimintaansa kansainvälisille markkinoille. Hyödynnä  rahoitusta ja verkostomme markkinatiedon ja kumppaneiden hankkimisessa. Kun tavoitteenanne on skaalautuminen kansainvälisesti, tutustu näihin palveluihimme.

Rahoitus

Nuoret Innovatiiviset Yritykset (NIY)

Lupaavat, nopeaa kansainvälistä kasvua tavoittelevat startupit voivat hakea Nuoret innovatiiviset yritykset -rahoitusta kansainvälisen liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, esimerkiksi tiimin vahvistamiseen, liiketoimintamallin ja kasvustrategian kehittämiseen ja uusien markkinoiden avaamiseen. Lue lisää rahoituksesta.

EU-rahoitus

Eurooppalaiset ohjelmat ja verkostot tarjoavat rahoitusta suomalaisille yrityksille. Business Finlandin asiantuntijat auttavat eurooppalaisten ohjelmien tarjoaman rahoituksen löytämisessä ja hyödyntämisessä. Lue lisää EU-rahoituksesta.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Neuvonta

Kansainvälistymisen neuvontapalvelut

Business Finlandin asiantuntijat Suomessa ja maailmalla neuvovat startup-yrityksiä. Tyypillisiä aiheita ovat:

  • Paikalliset haasteet
  • Uudistumisen ja kasvustrategian haastaminen
  • Asiantuntijan löytäminen
  • Markkinakohtainen tieto

Lue lisää kansainvälistymisen neuvontapalveluista.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Markkinatieto ja verkostot

Soft landing: Aasia ja USA

Kehitä liiketoimintaasi Aasiassa ja Yhdysvalloissa ilman että sinun tarvitsee perustaa paikallista yritystä. Meidän kauttamme saat toimistopalvelut, tukea arkipäiväisiin haasteisiin uudella markkinalla sekä market entry -palveluita. Lue lisää Soft landing -palvelusta.

Team Finland -vierailut

Business Finland järjestää suomalaisille yrityksille korkean tason delegaatiovierailuja kohdemaihin yhteistyössä muiden Team Finland -kumppanien kanssa. Lue lisää Team Finland -vierailuista.

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Networkillä on asiantuntijoita 60 eri kohdemaassa, ja se tarjoaa maksuttomia kansainvälistymispalveluita eurooppalaisille yrityksille. Lue lisää Enterprise Europe Networkistä.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Ohjelmat

Business Finlandin ohjelmat keskittyvät tiettyyn teemaan tai toimialaan ja tarjoavat yrityksille tietoa ja kontakteja tältä toimialalta. Ohjelmat auttavat yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja löytämään uusia markkinoita tuotteilleen. Ohjelmia on käynnissä monilla eri aloilla: cleantech, bio- ja kiertotalous, digitalisaatio, kuluttajasektori sekä terveys ja hyvinvointi.

Etsi itsellesi sopiva ohjelma ja tule mukaan