Siirry sisältöön

Startup-yritys: Varmista liikeideasi toimivuus

Pitääkö liiketoimintasuunnitelmaanne vielä tarkentaa uutta markkinaa varten? Tunnetteko asiakkaanne? Tarjoamme rahoitusta, neuvontaa, markkinatietoa ja verkostoja startup-yrityksille, jotka haluavat varmistaa liikeideansa toimivuuden ennen tuotekehitystä ja markkinoille menoa. Katso palvelumme.

Rahoitus

Tempo

Voit esimerkiksi testata liiketoimintakonseptin toimivuutta, hankkia palautetta potentiaalisilta asiakkailta ja kartoittaa kysyntää uudella markkinalla. Rahoituksen määrä on enintään 50 000 euroa ja kattaa 75 prosenttia projektin budjetista. Rahoitus on avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin. Lue lisää Temposta.

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on tarkoitettu yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea, jonka kehittämiseen tarvitaan ulkopuolista osaamista. Avustuksen määrä on 5 000 euroa kattaen 100 % ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Lue lisää Innovaatiosetelistä.

Market Explorer

Market Explorer -rahoituksen avulla voit ostaa uutta tietoa ja osaamista, jonka avulla yrityksesi voi edetä uudelle vientimarkkinalle. Rahoitus on tarkoitettu ostettujen asiantuntijapalveluiden kustannuksiin. Business Finlandin myöntämän rahoituksen määrä on 5000–10 000 euroa, ja se kattaa 50 prosenttia asiantuntijapalveluiden hankintakustannuksista. Lue lisää Market Explorerista.

Talent Explorer

Talent Explorer -rahoituksella voit palkata asiantuntijan tuomaan uutta tietoa ja osaamista, jonka avulla yrityksesi voi edetä uudella kansainvälisellä markkinalla. Rahoitettavan projektin koko voi olla enintään 40 000 euroa, josta Business Finlandin myöntämän rahoituksen määrä voi olla enintään 20 000 euroa. Lue lisää Talent Explorerista.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Neuvonta

Kansainvälistymisen neuvontapalvelut

Business Finlandin asiantuntijat Suomessa ja maailmalla neuvovat startup-yrityksiä. Tyypillisiä aiheita ovat:

  • Markkinavalinta ja -validointi
  • Asiantuntijan löytäminen
  • Markkinakohtainen tieto

Lue lisää kansainvälistymisen neuvontapalveluista.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Markkinatieto ja verkostot

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Networkillä on asiantuntijoita 60 eri kohdemaassa, ja se tarjoaa maksuttomia kansainvälistymispalveluita eurooppalaisille yrityksille. Lue lisää Enterprise Europe Networkistä.

Kiihdyttämöt ulkomailla

Hyödynnä ulkomaisten kiihdyttämöiden palveluja kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisessä. Osallistumalla kiihdyttämöohjelmaan voit validoida asiakastarvetta ja rakentaa bisnestä kohdemarkkinalla. Lue lisää kiihdyttämöistä.

Jutellaanko lisää? Tule asiakkaaksi

Ohjelmat

Business Finlandin ohjelmat keskittyvät tiettyyn teemaan tai toimialaan ja tarjoavat yrityksille tietoa ja kontakteja tältä toimialalta. Ohjelmat auttavat yrityksiä parantamaan kilpailukykyään ja löytämään uusia markkinoita tuotteilleen. Ohjelmia on käynnissä monilla eri aloilla: cleantech, bio- ja kiertotalous, digitalisaatio, kuluttajasektori sekä terveys ja hyvinvointi.

Etsi itsellesi sopiva ohjelma ja tule mukaan

Katso kaikki palvelut tai ota yhteyttä