Tunnista 
mahdollisuudet

Kun Suomi kasvaa liian pieneksi, ajattele isosti

Arvioi oma potentiaalisi

Business Finlandin asiantuntija- ja rahoituspalveluiden avulla selvitätte ja testaatte liiketoimintanne mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla.

Tarjoamme monipuolisia palveluja liiketoiminnan kehittämiseen. Neuvomme yritystänne kansainvälisen kasvun alkuvaiheen kysymyksissä, kuten kansainvälistymisvalmiuksen arvioimisessa, kohdemarkkinoiden tunnistamisessa sekä yrityksesi liiketoiminta-alueen ja markkinan tuntevan asiantuntijan etsimisessä.

Rahoituksellamme voitte esimerkiksi testata uuden liiketoimintamallin tai konseptin toimivuutta, kehittää tiimiä ja vahvistaa kansainvälisen liiketoiminnan osaamista.

Yli sata asiantuntijaamme ympäri maailman tunnistavat suomalaisille yrityksille relevantteja liiketoimintamahdollisuuksia, konkreettisia myyntiliidejä, tulevaisuuden trendejä ja maakohtaista tietoa yhdessä ulkoministeriön kanssa. Lisäksi etsimme Business Finland -ohjelmien asiakkaille kohdistetusti markkinatietoa ja mahdollisuuksia.

Tutkimusorganisaatiot voivat hyödyntää rahoitustamme, kun ne yhdessä yritysten kanssa kehittävät uutta tutkimusideaa, varmistavat tutkimustavoitteen ja ratkaisumallin kysyntää sekä rakentavat yhteistyöverkostoa.

Neuvonta ja sparraus

TARTU PARHAISIIN MAHDOLLISUUKSIIN

Business Finlandin neuvontapalvelut kattavat kansainvälistymisen eri osa-alueet asiakkaan tarpeiden ja kasvuvaiheen mukaan.

Tunnista mahdollisuudet -vaiheessa ammattilaisemme tyypillisesti antavat neuvoja seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia?
  • Miten vahvistaa kohdemarkkinaymmärrystä mahdollisten loppuasiakkaiden ja kumppanien kanssa?
  • Miten valita ja keskittyä yrityksellenne relevanteimpiin mahdollisuuksiin?
  • Mikä on yrityksenne valmius tarttua valittuihin mahdollisuuksiin?
  • Miten yksityiset asiantuntijat voivat tukea näitä toimintoja?
Ota seuraava askel

Tutustu, millaisia uusia mahdollisuuksia markkinoilta löytyy, ja ota yhteyttä tuttuun Business Finland asiantuntijaan.

Uusi asiakas? Katso täältä, miten tulla Business Finland asiakkaaksi.