Digitalisaatio

Digitalisaation hyödyntäminen auttaa suomalaisia yrityksiä saamaan kestävän kilpailuedun maailmalla. Teemme yhdessä Suomesta maailman innovaatio- ja teknologiajohtajan.

Suomi digitaalisen murroksen suunnannäyttäjäksi

Business Finlandin Digitalisaatio-teeman tavoitteena on nostaa Suomi teknologian supervallaksi, alustatalouden ja digitalisaation johtavaksi valtioksi sekä tehdä Suomesta globaalisti luotetuin ja halutuin digitaalisen murroksen toteuttajakumppani. Tekemällä Suomesta maailman teknologia- ja innovaatiojohtajan autamme suomalaisyrityksiä luomaan kestävän pitkän aikavälin kilpailuedun. 

Tietoa teemasta

Business Finlandin Digitalisaatio-teeman toiminta muodostuu ohjelmista, jotka ovat kansainvälisten digitrendien hermolla. Ohjelmamme antavat yrityksellenne asiantuntevaa neuvontaa kansainvälistymiseen liittyen sekä tarjoavat kasvu- ja innovaatiorahoitusta. Palveluillamme kehitämme yrityksellenne vahvan osaamisen ja annamme valmiudet kansainväliseen ja kasvavaan liiketoimintaan.

Olemme tunnistaneet maailmalta lukuisia kohdemarkkinoita ja mahdollisuuksia, joihin suomalaisten digiyritysten osaaminen istuu täydellisesti. Osallistumalla ohjelmiimme yrityksenne pääsee käsiksi näihin ainutlaatuisiin kansainvälisiin mahdollisuuksiin. Luomme yrityksellenne kansainvälistä menestystä tarjoamalla tarkoin suunniteltuja delegaatiomatkoja ja trade missioneita sekä kansainvälisiä tapahtumavierailuja ja verkostoitumismahdollisuuksia. Kaiken tämän lisäksi voitte hyödyntää kansainvälisen verkostomme huippuosaamista.