Teollinen internet

Innovaatiorahoitusta, verkostoja ja kansainvälistymispalveluja.

Teollinen internet yhdistää

Innovaatiorahoitusta, verkostoja ja kansainvälistymispalveluja suomalaisille yrityksille globaalien digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja kansainvälistämiseen.

Ohjelman
kuvaus

Teollinen internet tarkoittaa sulautettujen ja älykkäiden laitteiden ja järjestelmien, saatavan tiedon analytiikan sekä työn tehokasta yhdistämistä suoraan liiketoiminnassa hyödynnettäväksi. Se mahdollistaa täysin uudenlaisia liiketoimintamalleja ja kilpailukykyisiä palveluja asiakastarpeisiin.

Business Finland Teollinen internet -ohjelma tarjoaa suomalaisille yrityksille kattavan palvelukokonaisuuden innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluja. Palvelukokonaisuus sisältää rahoituksen globaaleille markkinoille tarkoitettujen tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja pilotointiin sekä pääsyn osaksi huolellisesti valittuja yritysryhmiä, joiden tuotteet ja palvelut esitellään markkinoille (esimerkiksi Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Saksa).

Ohjelma järjestää myös hakuja tutkimuslaitoksille.

Ohjelman kohderyhmät

Business Finland Teollinen internet -ohjelma tarjoaa rahoitusta, verkostoja ja kansainvälistymispalveluja suomalaisille yrityksille, jotka:

  • tarjoavat globaaleille markkinoille teollisen internetin ratkaisuja
  • kehittävät innovatiivista liiketoimintamallia, tuotetta tai palvelua uusille markkinoille
  • tarvitsevat valmiita digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnassa hyödynnettäväksi

Ohjelman tavoitteet

Teollinen internet -ohjelman tavoitteena on tukea suomalaisia yrityksiä liiketoiminnan uudistamisessa sekä saavuttamaan edelläkävijäasema teollisen internetin ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Tähän päästään ekosysteemien rakentamisella uudenlaisen yhteistyön kautta.

Hae mukaan

Yritykset ja tutkimusorganisaatiot voivat hakea Business Finlandin rahoitusta jatkuvasti. Tutustu rahoituspalveluihimme tästä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ennen rahoituksen hakemista.

Ota
yhteyttä

Ohjelmapäällikkö, innovaatiopalvelut
Tiina Nurmi

+358 (0)2950 55868
tiina.nurmi (at) businessfinland.fi

Program Director, Export Services
Reijo Smolander

+358 (0)2946 95465
reijo.smolander (at) businessfinland.fi

Ohjelman vastuullinen johtaja
Suvi Sundquist

+358 (0)2950 55675
suvi.sundquist (at) businessfinland.fi