Teollinen internet

Innovaatiorahoitusta, verkostoja ja kansainvälistymispalveluja

Digitalisaatio globaalin kilpailukyvyn ytimenä

Teollinen internet -ohjelma tarjoaa innovaatiorahoitusta, verkostoja ja kansainvälistymispalveluja suomalaisille yrityksille globaalien digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja kansainvälistämiseen.

Ohjelman
kuvaus

Suomalaiset yritykset hyötyvät digitalisaatiosta ja lean-toimintatavoista

Tutustu videoilla ja yritystarinoissa Plastepiin ja Jorokseen. Molemmat ovat tehostaneet tuotantoaan ja seuraava askel on kansainväliset markkinat. Lindströmin, Wirepasin ja Haltianin yhteisessä Smart Washroom -projektissa luotiin älykäs WC. 

 

Teollinen internet ja esineiden internet (IoT) tarkoittavat sulautettujen ja älykkäiden laitteiden ja järjestelmien, datan, analytiikan sekä työn tehokasta yhdistämistä liiketoiminnassa hyödynnettäväksi. Näin mahdollistetaan täysin uudenlaisia liiketoimintamalleja ja kilpailukykyisiä palveluja asiakastarpeisiin.

Teollinen internet -ohjelma tarjoaa suomalaisille yrityksille palvelukokonaisuuden innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluja. Palvelukokonaisuus sisältää rahoituksen globaaleille markkinoille tarkoitettujen tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja pilotointiin sekä pääsyn osaksi huolellisesti valittuja yritysryhmiä, joiden tuotteet ja palvelut esitellään markkinoille (esimerkiksi Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Saksa). Ohjelma rahoittaa myös tutkimusprojekteja.

Ohjelman kohderyhmät

Teollinen internet -ohjelma tarjoaa rahoitusta, verkostoja ja kansainvälistymispalveluja suomalaisille yrityksille, jotka:

  • tarjoavat globaaleille markkinoille teollisen internetin ratkaisuja
  • kehittävät innovatiivista liiketoimintamallia, tuotetta tai palvelua uusille markkinoille
  • tarvitsevat valmiita digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnassa hyödynnettäväksi

Ohjelman tavoitteet

Teollinen internet -ohjelman tavoitteena on tukea suomalaisia yrityksiä liiketoiminnan uudistamisessa sekä saavuttamaan edelläkävijäasema teollisen internetin ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Tähän päästään ekosysteemien rakentamisella uudenlaisen yhteistyön kautta.

Hae mukaan

Yritykset ja tutkimusorganisaatiot voivat hakea Business Finlandin rahoitusta jatkuvasti. Tutustu rahoituspalveluihimme tästä.

Otathan meihin yhteyttä ennen rahoituksen hakemista.

Ota
yhteyttä

Program Director, Export Services
Reijo Smolander

+358 40 552 9681
reijo.smolander (at) businessfinland.fi