Kehittyvät markkinat

Tarjoamme asiakkaillemme markkinatietoa ja muuta informaatiota kehittyvien markkinoiden potentiaalista sekä yhteistyömahdollisuuksista ja kannustamme yrityksiä tarttumaan uusiin avautuviin mahdollisuuksiin.

Markkinatiedolla menestykseen kehittyvillä markkinoilla

Talouskasvu edistää kehittyvien maiden hyvinvointia ja luo merkittäviä uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tarjoamme yrityksellenne markkinatietoa ja muuta informaatiota kehittyvien markkinoiden potentiaalista sekä yhteistyömahdollisuuksista ja kannustamme tarttumaan uusiin avautuviin mahdollisuuksiin.

Tilaa Developing Markets -uutiskirje. Kirje on englanninkielinen.

Tietoa teemasta

Rahoitamme innovaatioiden kehittämistä, pilotointia ja demonstraatioita sekä liiketoimintamallien kehittämistä ja markkinatiedon hankintaa. Tuemme vienninedistämistä ja verkotamme toimijoita kohdemaissa Team Finlandin kansainvälisen verkoston kautta ja paikallisten kumppaneiden avulla.

Autamme yritystänne pääsemään YK:n hankintoihin ja kansainvälisten rahoituslaitosten hankkeisiin kehittyvillä markkinoilla sekä humanitaaristen kriisien hoidossa. Teemme yhteistyötä ulkoministeriön ja muiden julkisten organisaatioiden kanssa ja olemme rakentamassa ekosysteemejä julkisen ja yksityisen sektorin sekä kansalaisjärjestöjen välille.

Ohjaus

Teema-alueen yrityksiä edustavat asiantuntijat (advisory board) osallistuvat teemaan kuuluvien ohjelmien strategiseen suunnitteluun, seurantaan ja verkottamiseen Suomessa ja kansainvälisesti.

Advisory Board: Matti Leppäniemi (Econet Group), Marja-Riitta Ketola (UNICEF), Markku Andersen (Naps Solar Systems Oy), Mikael Gummerus (Frosmo Oy), Minna Halme (Aalto Yliopisto), Jaakko Kangasniemi (Finnfund), Panu Partanen (Vaisala Oy)