Kehittyvät markkinat

Tarjoamme asiakkaillemme markkinatietoa ja muuta informaatiota kehittyvien markkinoiden potentiaalista sekä yhteistyömahdollisuuksista ja kannustamme yrityksiä tarttumaan uusiin avautuviin mahdollisuuksiin.

Markkinatiedolla menestykseen kehittyvillä markkinoilla

Talouskasvu edistää kehittyvien maiden hyvinvointia ja luo merkittäviä uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tarjoamme yrityksellenne markkinatietoa ja muuta informaatiota kehittyvien markkinoiden potentiaalista sekä yhteistyömahdollisuuksista ja kannustamme tarttumaan uusiin avautuviin mahdollisuuksiin.

Tilaa Developing Markets -uutiskirje. Kirje on englanninkielinen.

Tietoa teemasta

Rahoitamme innovaatioiden kehittämistä, pilotointia ja demonstraatioita sekä liiketoimintamallien kehittämistä ja markkinatiedon hankintaa. Tuemme vienninedistämistä ja verkotamme toimijoita kohdemaissa Team Finlandin kansainvälisen verkoston kautta ja paikallisten kumppaneiden avulla.

Autamme yritystänne pääsemään YK:n hankintoihin ja kansainvälisten rahoituslaitosten hankkeisiin kehittyvillä markkinoilla sekä humanitaaristen kriisien hoidossa. Teemme yhteistyötä ulkoministeriön ja muiden julkisten organisaatioiden kanssa ja olemme rakentamassa ekosysteemejä julkisen ja yksityisen sektorin sekä kansalaisjärjestöjen välille.