Median innovaatiotuki

​Median innovaatiotuki päättyi vuoden 2018 lopussa. Business Finland rahoittaa innovaatioita ja tarjoaa kansainvälistymisen palveluja edelleen media-alalle erillisen tuen päättymisestä huolimatta. Ota yhteyttä sivulla näkyviin asiantuntijoihin!

Media-alan liiketoimintaa uudella tavalla

Median innovaatiotuki auttaa media-alaa meneillään olevassa muutoksessa ja uuden, kasvavan ja kansainvälistyvän liiketoiminnan kehittämisessä. Innovaatiotuki on tarkoitettu media-alalla toimiville yrityksille, eli rahoituksen saaja voi olla esimerkiksi mediatalo, tuotantoyhtiö tai medioille digitaalisia ratkaisuja toteuttava yritys.

Tietoa ohjelmasta

Median innovaatiotuki -rahoituksella uudistetaan media-alan liiketoimintaa rohkeasti ja tehdään uusia asioita uudella tavalla. Olennainen osa-alue ajan hengessä on digitalisoituminen ja sen mukanaan tuomat mahdollisuudet. Avainasemassa on kansainvälisyys: rahoituksella vahvistetaan suomalaisen median kansainvälistä kilpailukykyä.

Rahoitusta voivat saada myös muilta aloilta tulevat yritykset, jotka voivat auttaa mediaa rakennemuutoksessa.

Business Finland koordinoi ja myöntää median innovaatiotuen normaalien rahoituskriteeriemme perusteella. Rahoitusta voi hakea muun muassa tuotteiden, palvelujen, liiketoimintamallien, toimintatapojen, menetelmien ja osaamisen kehittämiseen. Median innovaatiotukea on käytettävissä yhteensä noin 30 miljoonaa euroa vuosina 2015–2018. Rahoitusta voi hakea meiltä jatkuvasti.

Ota yhteyttä

Asiantuntija
Aki Parviainen

+358 50 3511 354
aki.parviainen (at) businessfinland.fi

asiantuntija
Antti Salminen

+358 50 350 8205
antti.salminen (at) businessfinland.fi