Rakenna
verkostoasi

Verkostoja kansainvälistymiseen ja kasvuun

Verkostoja kansainvälistymiseen ja kasvuun

Business Finland vahvistaa koko Suomen kansainvälistä osaamista. Parannamme yritysten mahdollisuuksia kiinnittyä kansainvälisiin verkostoihin ja liiketoimintaekosysteemeihin sekä luomme kokonaan uusia tulevaisuuden kasvumahdollisuuksia.

Business Finland -ohjelmissa kotimaiset ja kansainväliset tutkimusorganisaatiot, yritykset ja sidosryhmät yhdistävät voimansa. Näin kasvatamme kansainvälistä liiketoimintaa, lisäämme kilpailukykyä ja uudistamme suomalaista yhteiskuntaa.

Tarjoamme sekä rahoitusta globaaleille markkinoille tarkoitettujen tuotteiden ja palvelujen tutkimiseen, kehittämiseen ja pilotointiin että kansainvälistymispalveluita auttamaan markkinoinnissa ja myynnissä.

Linkitämme myös kansainvälisiä sijoittajia ja yrityksiä toisiinsa pääomitusten saamiseksi. Neuvomme markkinoille menossa ja verkottumisessa sopivien kumppaneiden kanssa. Autamme löytämään uusia, kasvavia markkinoita ja asiakkaita sekä lisäämään kansainvälistä verkostoitumista, innovointia ja myyntiä.

Toteutamme ohjelmia lähes 80 markkina-alueella. Yhteistyössä ulkoministeriön ja Team Finland -toimijoiden kanssa tarjoamme kansainvälisiä verkostoja ja vaikuttamismahdollisuuksia, joiden avulla voimme yhdessä rakentaa uutta kasvua suomalaisille yrityksille. 

Neuvonta ja sparraus

Verkostot mahdollistavat uudet liiketoiminnat ja viennin kasvun 

Business Finlandin neuvontapalvelut kattavat innovaatiotoiminnan ja kansainvälistymisen eri osa-alueet asiakkaan tarpeiden ja kasvuvaiheen mukaan. Ennen verkoston rakentamista yrityksellä on hyvä olla selkeä käsitys siitä, millaisia verkostoja tarvitaan uusien innovaatioiden luomisessa ja yrityksen kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisessä. Rakenna verkostoasi -vaiheessa ammattilaisemme tyypillisesti antavat neuvoja seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten uudistatte yrityksenne liiketoimintaa?
  • Millä markkinoilla on yrityksellenne paras potentiaali?
  • Kuinka testata paikallisen markkinan kysyntää yrityksenne tuotteille ja palveluille?
  • Miten ja mistä löydätte uutta osaamista yrityksenne innovaatiotoiminnan kehittämiseen?
  • Miten yksityiset asiantuntijat voivat tukea näitä toimintoja?
Ota seuraava askel

Tutustu, miten yrityksenne voi hyödyntää verkostojamme ja ota yhteyttä tuttuun Business Finland -asiantuntijaan.

Uusi asiakas? Täältä selviää, miten tulla Business Finland -asiakkaaksi.