Visit Finland
Akatemia

Visit Finland Akatemia

Visit Finland Akatemia tarjoaa valmennuspolun kansainvälisille matkailumarkkinoille ja digitalisaatioon.

Valmennusaiheet ja valmennusverkosto

Visit Finland Akatemia on matkailualueille ja siellä toimiville yritysryhmille suunnattu matkailutuotteiden kehittämistä vauhdittava valmennusvalikoima, jonka tavoitteena on tarjota jo kansainvälisille markkinoille valmiille tai niistä kiinnostuneille matkailuyrityksille kansainvälistymisen, tuotekehityksen, myynnin sekä markkinoinnin valmennusta jaoteltuna kolmeen tasoon; Ready, Steady ja Go. Valmentajina toimivat Visit Finlandin partnerivalmentajaverkoston asiantuntijat. Valmennukset sisältävät kunkin valmentajan tarjoaman aihealueen lisäksi tietoa Visit Finlandin toimenpiteistä ja teemoista.

Visit Finland on koonnut matkailuyrityksen tuotekehityksen ja kansainvälistymisen valmennusta antavista valmentajista partnerivalmentajaverkoston, joka tuottaa erilaisia Visit Finland Akatemia -konseptin alaisia valmennuskokonaisuuksia. Tutustu valmentajakohtaisiin kuvauksiin ja tarjottuihin valmennusaiheisiin klikkaamalla valmentajan nimeä oikealla.

Valmennusten tilaaminen

Valmennusten tilaajana ja maksajana toimivat Visit Finlandin yhteistyökumppanit, kuten alueorganisaatiot, alueelliset hankkeet tai muut alueelliset kehittäjätahot ja ne ovat pääasiassa ryhmävalmennuksia. Visit Finland Akatemia käsittää kolme valmennuksen tasoa; Ready, Steady ja Go, ja valmiita valmennuspolkuja, joihin voit tutustua alempaa tältä sivulta.

Toimi näin:

  1. Informoi Visit Finlandia suunnitteilla olevasta valmennuksesta (kaisu.makela(at)businessfinland.fi).
  2. Tee Visit Finlandin lähtötasokartoitus kutsuttaville yrityksille, jonka jälkeen Visit Finland analysoi ja lähettää tulokset.
  3. Pyydä tarjoukset valmentajilta omien hankintasääntöjen mukaisesti ja valitse koulutukset valmenettavien tason mukaan. Mainitse tarjouspyynnössä, että kyseessä on Visit Finland Akatemia -valmennus.
  4. Lähetä kutsut valmennettaville ja sovi valmennusten sisällöstä valmentajien kanssa.
  5. Lähetä osallistujalistat Visit Finlandille ja valmentajille.
  6. Huolehdi palautteen keräämisestä.

 

Valmentajaverkosto

FlowHouse Oy
Sauna from Finland

Maarit Ahola
Leena Grönroos Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
Kari Halonen Toolbox -travel marketing & consulting
Carita Harju Sauna From Finland ry
Kristiina Havas Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy
Mikko Jantunen Konsulttitoimisto Travelcon Oy
Anne Kalliomäki Tarinakone
Arja Kortesluoma Asiantuntijapalvelut Korpur Oy
Pekka Krook Sauna From Finland ry
Tom Källroos Perho Liiketalousopisto / Perho PRO
Wei Lu Gateway Europe-China Oy Ltd.
Anne Lukkarila Tmi AK Lukkarila
Kirsi Mikkola Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy
Anu Nylund Mood of Finland Oy
Jyrki Oksanen Nordica Travel Net
Birgitta Palmqvist Birgitta Palmqvist Productions
Soila Palviainen Aurana Oy
Marjo Ranta-Irwin Blueberry Consulting
Pirjo Räsänen Ellare Oy
Kari Turunen KT Koutsaaja Oy

Yksittäiset valmennukset valmennustasoittain

Ready-tason koulutuskokonaisuus on matkailuyrityksen kansainvälistymistä edistävä koulutus sisältäen erilliset valmennusosiot: tuote, hinnoittelu, jakelutiet ja markkinointiviestintä.

Steady- ja Go-tason valmennukset ovat luokiteltuna 9:ään valmennusaiheeseen. Kustakin aiheesta löydät valikoiman koulutusaiheeseen erikoistuneista valmentajista. Lähtötasokartoituksen perusteella valmentajat räätälöivät koulutuksen tason vastaamaan yrityksen tarpeita.

Valmennuspolut

Visit Finland Akatemian partnerivalmentajat ovat luoneet erilaisia valmiita valmennuspolkuehdotuksia, jossa eri aihepiirit yhdistyvät loogisesti eteneväksi kokonaisuudeksi.

Valmennuspolkua seuraten yritykset etenevät kansainvälistymisen eri osa-alueisiin tutustumisen kautta kansainvälistymisen portaissa ylöspäin ja omaksuvat kansainvälisillä markkinoilla menestyksekkäästi toimimiseen tarvittavat keinot.

Ota yhteyttä

Development Manager
Terhi Hook
Project Assistant
Kaisu Mäkelä