Steady & Go

Yrityksille ja verkostoille, jotka jo tekevät kansainvälistä markkinointia ja joilla on jo valmiita ideoita tai tuoteaihioita, sekä niille, jotka toimivat jo aktiivisesti kansainvälisillä markkinoilla.

Steady & Go -tason valmennus

Valmennuksia, joissa autetaan tuotteiden viimeistelyyn, hinnoitteluun ja myyntikanavavalintaan liittyvissä asioissa, sekä keskitytään tehostamaan myyntiä ja markkinointia.

Visit Finland Akatemia tarjoaa Steady- ja Go-tason koulutuksia valmennettavien tason ja tarpeiden mukaisesti.

Steady-taso

Yrityksille ja verkostoille, jotka jo tekevät kansainvälistä markkinointia ja joilla on jo valmiita ideoita tai tuoteaihioita.

Koulutuspäivä sisältää tietoa VF:in toimenpiteistä ja markkinoista aiheeseen sopeutettuna. Tällä tasolla annetaan myös valmennuksia, jotka keskittyvät yhteen yksittäiseen teemaan: kulttuurimatkailu, koulutusmatkailu, luontomatkailu, ruokamatkailu, jonka tilaaja on halutessaan valinnut. Steady-tason koulutuksen jälkeen tuotekortti on olemassa.

Go-taso

Yrityksille ja verkostoille, jotka toimivat jo aktiivisesti kansainvälisillä markkinoilla.

Valmennukset käsittelevät syventävästi jotakin erikoistumisaluetta, esim. markkinaa tai jakelukanavaa. Valmennukseen voi sisältyä mahdollinen myyntikanavatestaus.

Valmennusaiheet ja valmentajat

Alta löytyvät valmentajat valmennusaiheittain. Valmennusaiheissa on mainittu valmentajat erikoistumisensa mukaan, mutta valmentajien laajemmat osaamisalueet löytyvät klikkaamalla valmentajan nimeä. Kunkin valmentajan sivuilta löytyvät listattuna kaikki tarjoamansa valmennusaiheet. Alla mainittujen valmennusaiheiden lisäksi valmentajat tarjoavat räätälöityjä koulutuksia ja yrityskohtaista konsultointia.

Tuote & hinnoittelu

sis. tuotteistaminen, tuotekortit, benchmarking-matkat
Suvi Ahola, Antti Huttunen, Arja Kortesluoma, Anne Lukkarila, Anu Nylund, Jyrki Oksanen, Birgitta Palmqvist, Soila Palviainen, Marjo Ranta-Irwin, Kari Turunen

Jakelu & myynti

sis. jakelutiet, myyntikanavat, FAM-matkat
Maarit Ahola, Kari Halonen, Antti Huttunen, Kirsi Mikkola, Marjo Ranta-Irwin, Kari Turunen, Marko Vento

(Digi-)markkinointi

sis. markkinointiviestintä, sisältömarkkinointi, suosittelumarkkinointi, SoMe-markkinointi, mediamatkat, hakukoneoptimointi
Ilkka Kauppinen, Kirsi Mikkola, Miikka Raulo

Kohderyhmät

Perustuen Visit Finlandin kohderyhmäoppaaseen
Suvi Ahola, Leena Grönroos, Anne Lukkarila, Anu Nylund, Soila Palviainen, Pirjo Räsänen

Liiketoiminta

sis. johtaminen, strategia, tuottojohtaminen, palvelumuotoilu, asiakaskokemus
Maarit Ahola, Anne Lukkarila

Markkinat
Teemat
Vastuullisuus
Muut kokonaisuudet

 

Tutustu myös valmiisiin kansainvälistymispolkuihin tästä