Seppo Hoffrén

Ready Steady Go -tasot

Kansainvälistymisvalmennus, (Ready) 2 pv tai 4 pv

Yleinen perustason kansainvälistymisvalmennus, jossa seurataan kansainvälistymisopasta, toteutus joko 1×2 päivää tai 2 x 1 pv, sen laajempi versio on 2 x 2, jossa 2- päiväistä ohjelmaa on laajennettu lähialueita (Skandinavia, Baltia , Saksa ja Venäjä) koskevilla osioilla. Toteutetaan osittain englannin kielellä.

Tuotekehitys ja tuotteistaminen sekä palveluliiketoiminta, (Steady) 1 pv

Yhden päivän mittainen tietoiskutyyppinen valmennusohjelma matkailuyrityksen tuotekehityksestä; siitä kuinka palvelutuote rakennetaan asiakaslähtöisesti.

Start Export, (Steady)  4 pv + 5 yrityskohtaista päivää

Tarkoitettu niille, jotka vasta suunnittelevat kansainvälistymistä. Valmennus toteutuu perustasoisena, vaikkapa kansainvälistymisopasta seuraten, mutta sitä laajennetaan 5:llä yrityskohtaisella päivällä, jolloin osallistujalle voidaan tehdä joko strategia ja liiketoimintasuunnitelma tai joltain markkina-alueelta kartoitus liiketoimintamahdollisuuksista.

International Manager, (Go) 10 pv + 1 yrityskohtainen päivä

International Manager on englannin kielellä toteutettava kokonaisvaltainen johtamisvalmennus, joka kattaa liiketoiminnan keskeiset osa-alueet. Yrityskohtainen päivä voidaan käyttää yrityksen kannalta keskeisiin asiakokonaisuuksiin ja niiden syventämiseen.

Lisätietoja

Erittäin kokenut, "ruutanaperäläinen", siis konkreettinen ja käytännönläheinen valmentaja, jonka palautteet vuoden 2016 valmennuksista ovat 4,5 (asteikolla 1-5).

Seppo Hoffrén
Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancy
seppo.hoffren(at)hoffrenconsultancy.fi
Puh. +358 (0)20 7211 451
www.hoffrenconsultancy.fi