Terveys ja hyvinvointi

Business Finland auttaa yritystänne kehittämään ja viemään globaaleille markkinoille kilpailukykyisiä terveyden ja hyvinvoinnin ratkaisuja ja palveluja, jotka hyödyntävät digitaalisuuden murrosta.

Terveys ja hyvinvointi

Terveys ja hyvinvointi on maailman suurin toimiala: se kasvaa yli 5 prosenttia vuodessa. Suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuus ottaa tästä kasvusta merkittävä siivu. Olemme jo onnistuneet esimerkiksi terveysteknologian viennissä, joka on yksi nopeimmin kasvavista korkean teknologian vientialoista Suomessa.

Tutustu uuteen terveysalan videoomme:

Why Finland Health esitys (en)  

Tietoa teemasta

Business Finland auttaa yrityksiä kehittämään ja viemään globaaleille markkinoille kilpailukykyisiä terveyden ja hyvinvoinnin ratkaisuja ja palveluja, jotka hyödyntävät digitaalisuuden murrosta.

Edistämme terveyden datatalouden liiketoimintaekosysteemien kehittymistä. Niiden ytimessä ovat muun muassa digitaaliset tietovarantomme ja biopankit. Alustatalouden ratkaisuilla on merkittävä rooli myös Suomen terveysalan liiketoiminnan kilpailukyvyssä.

Tutustu suomalaisiin terveysalan yrityksiin: finlandhealth.fi 

Tutustu terveyssektorin markkinamahdollisuuksiin eri puolilla maailmaa

Tilaa Business Finlandin terveys- ja hyvinvointialan uutiskirje ja kuulet ensimmäiseksi tapahtumistamme ja uutisistamme. 

Hae Business Finlandin rahoitusta tutkimukseen, tuotekehitykseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Yritykset ja tutkimusorganisaatiot voivat hakea rahoitusta jatkuvasti.