Siirry sisältöön

Venäjän yrityskiihdyttämöt

Venäjällä on vilkas startup-kulttuuri, ja Venäjälle on ominaista nopea internet- ja mobiilipohjaisten toimialojen ja markkinoiden kehitys.

Hae mukaan

Venäjälle on ominaista nopea internet- ja mobiilipohjaisten toimialojen ja markkinoiden kehitys. Erityisesti maan vähittäis-, pankki ja tietoliikennealat digitalisoivat aktiivisesti toimintojaan.

Venäjän vilkas startup-toiminta on pitkälti kansallisen käynnistysrahoitus- ja kehitysorganisaatio Skolkovon ansiota. Skolkovon ekosysteemissä on yli 2000 startup-yritystä, jotka jakautuvat viiteen toimialaryhmään: IT, biolääketiede, energia, avaruus ja edistyksellinen valmistus. Skolkovo on myös kahden suuren kansainvälisen startup- ja innovaatiokonferenssin järjestäjä: Startup Village ja Open Innovations Forum.

Venäjällä on monia kiihdyttämöohjelmia, mutta tähän mennessä Business Finland on tietoinen vain yhdestä kansainvälisestä startup-kiihdyttämöstä, joka tarjoaa ohjelman englannin kielellä. 

WINNO

  • Moskova, Venäjä
  • Maksullinen räätälöity ohjelma Business Finlandille
  • 8 viikon intensiivinen ohjelma valikoiduilla sektoreilla: vähittäiskauppa, pankkiala, tietoliikenne. Ohjelman tavoitteena on auttaa osallistujia löytämään ensimmäiset asiakkaat, keräämään asiakaspalautetta ja muokkaamaan tuotetta asiakastarpeen mukaiseksi ja tietysti saamaan myyntiä Venäjän markkinoilla. WINNO tarjoaa yhteisöllisen työtilan osallistujille Moskovan keskustassa. Tiimit voivat valita osittaisen 50/50 läsnäolon, jakamalla aikaa Suomen ja Moskovan välillä.
  • Lue lisää kiihdyttämön kotisivuilta