Siirry sisältöön

Kansainvälistymisen neuvontapalvelut

Asiantuntijat Suomessa ja maailmalla neuvovat Business Finlandin asiakasyrityksiä kansainvälistymisen kaikissa vaiheissa. Tarjoamme tukea, kun yrityksesi suunnittelee uudelle markkinalle menoa tai haluaa parantaa kilpailukykyään vanhoilla markkinoilla.

Mitä tarjoamme

Business Finland on suomalaisten yritysten kumppani kansainvälisessä kasvussa. Haastamme yrityksiä tunnistamaan ja priorisoimaan kasvun haasteita. Ohjaamme asiakkaitamme hyödyntämään oikeita palveluita ja rahoitusta, mutta emme ole liikkeenjohdon konsultteja.

Autamme suomalaisia yrityksiä löytämään sopivia asiantuntijoita ja ulkopuolisia konsultteja sekä tarjoamme yrityksille objektiivista markkinakohtaista tietoa.

VALMISTAUDU

Business Finland sparraa yrityksen johtoa, kun yritys valmistautuu kansainvälistymiseen tai suunnittelee uusille markkinoille menoa. Ota nämä asiat huomioon, kun yrityksesi suunnittelee kansainvälistymistä:

  • Strategia ja konkreettinen suunnitelma kansainväliseen kasvuun
  • Markkinavalinta ja -validointi
  • Tuotevalikoiman lokalisointi

MENE MARKKINOILLE

Uusille markkinoille mentäessä Business Finlandin asiantuntijat voivat tarjota yrityksellesi objektiivista paikallista näkemystä. Ota nämä asiat huomioon, kun yrityksesi suunnittelee uudelle markkinoille menoa:

  • Markkinoille meno -strategia ja -suunnitelma
  • Paikallinen sopimus- ja neuvottelukulttuuri

KASVA, UUSIUDU

Suomalaiset yritykset saattavat kohdata kasvun haasteita myös vanhoilla ja tutuilla markkinoilla esimerkiksi paikallisten kumppanien tai tullin kanssa. Haastamme yrityksiä uudistumis- ja kasvustrategian suunnittelussa.

Kenelle?

Business Finlandin asiakas

Tarjoamme sparrausta Business Finlandin asiakkaille. Omat asiantuntijamme sparraavat yrityksiä kasvun eri vaiheissa, ja tarjoamme rahoitusta perusteellisempien konsultointiprojektien toteuttamiseen. Jos olet jo Business Finlandin asiakas, niin voit ottaa yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi ja kysyä lisää.

Miten pääsen asiakkaaksi?

Business Finlandin asiantuntija- ja rahoituspalvelut on tarkoitettu rohkeaa liiketoiminnan kasvua ja uudistumista kansainvälisillä markkinoilla tavoitteleville yrityksille.

Lue lisää