Siirry sisältöön

4/5

Webinaari 4.5.2021

Horisontti Eurooppa pitsausmaraton II

Webinaari 4.5.2021 klo 15-17 EET

 

Ilmoittauduthan linkin kautta 29.4. mennessä.

Ilmoittautuminen

Lisätietoja 

Toni Mattila

toni.mattila (at) businessfinland.fi

Puh. 040 500 9909

Horisontti Eurooppa -ohjelma 2021-2027 jakaa T&K&I-hankkeille 95,5 miljardia euroa ohjelmakauden aikana. Sustainable Manufacturing Finland -ohjelma järjestää kevään aikana yhteensä 11 tilaisuutta, joissa perehdytään ohjelmaan ja hakemusten valmisteluun eri näkökulmista.

Verkostoilla on keskeinen rooli EU-rahoituksen saamisessa: ensikertalaiselle helpoin tapa on saada kutsu konsortioon, joka on jo valmistelemassa EU-hankehakemusta. Jos olet koordinaattori, tärkeintä kilpailukykyisen konsortion kokoamisessa on tuntea ja tietää alan parhaat yritykset ja organisaatiot. Tukeakseen verkostoitumista Sustainable Manufacturing -ohjelma järjestää sarjan pitsaustilaisuuksia, jossa eri toimijat ja ideat voivat kohdata.

Tässä pitsausmaratonissa yritykset, jotka suunnittelevat hakemuksen valmistelua tuleviin hakuihin, esittelevät projekti-ideansa. Otathan huomioon, että valmistelevalle teollisuudelle sopivista hauista kerrotaan 13.4. webinaarissa. 

Ilmoittautumisen yhteydessä voit vahvistaa, haluatko osallistua pitsaajana vai kuuntelijana. Pitsaajille lähetetään erikseen esityspohja.

Pitsaukseen voivat osallistua suomalaiset yritykset ja tutkijat. Esitysmateriaali tulee nähtäväksi ohjelman sivuille.

Sustainable Manufacturing -ohjelma järjestää useita muita valmistelevalle teollisuudelle suunnattuja EU-webinaareja: EU-rahoituksen esittelytilaisuudet

 

 

.