Siirry sisältöön

Tule asiakkaaksi

Business Finlandin asiantuntija- ja rahoituspalvelut on tarkoitettu rohkeaa liiketoiminnan kasvua ja uudistamista kansainvälisillä markkinoilla tavoitteleville yrityksille. Yritysten kanssa yhteistyötä tekevät tutkimusorganisaatiot ja julkiset organisaatiot ovat myös asiakkaitamme.

Business Finlandin
asiakkaaksi

Business Finlandin asiakkaaksi

Tarjoamme rahoitus- ja asiantuntijapalveluita Suomeen rekisteröidyille yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kansainvälistyä. Koko palveluvalikoimamme ei ole käytössä heti alusta alkaen, vaan laajenee, kun yritys etenee tavoitteiden mukaan kansainvälisellä kasvupolullaan. Katso palvelukohtaiset kriteerit palveluiden omilta sivuilta.

Startup- ja pk-yritykset

Business Finlandin asiakkaita voivat olla startup- ja pk-yritykset, joilla on

  1. suomalainen Y-tunnus
  2. riittävät rahalliset resurssit kansainvälistymiseen
  3. monipuolinen osaaminen ja tiimi
  4. halu kasvaa kansainvälisillä markkinoilla
  5. kilpailuetu kansainvälisillä markkinoilla

Vastaa yritystäsi koskeviin kysymyksiin ja saat heti tietää, onko Business Finland oikea taho tarjoamaan rahoitus- ja kansainvälistymispalveluita yrityksellesi. Kartoitus sopii startup- ja pk-yrityksille. Kartoituksen tekemiseen menee 5-10 minuuttia ja sitä ei voi tehdä toisen yrityksen puolesta. Vastaa kysymyksiin rehellisesti, niin osaamme suositella vain yrityksellenne aidosti sopivia palveluita.

Siirry kartoitukseen

Business Finland on osa Team Finland -verkostoa. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen tavoitat kerralla kaikki yrityksille kansainvälistymispalveluita tarjoavat julkiset toimijat.

Täytä Team Finland -yhteydenottolomake

Suuret yritykset

Suuret yritykset voivat hyödyntää palveluitamme erityisesti liiketoiminnan uudistamisessa ja uusien verkostojen luomisessa. Täytä Team Finland -yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Täytä Team Finland -yhteydenottolomake

Muita palveluita yrityksille

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu neuvoo alkavia ja kotimaassa toimivia yrityksiä eri tilanteissa. Palvelu neuvoo esimerkiksi yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa ja antaa tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista muun muassa ELY-keskuksissa, TE-toimistoissa, Patentti- ja rekisterihallituksessa, Verohallinnossa ja Finnverassa.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu

Tutustu Suomi.fi-palveluportaaliin