Siirry sisältöön

Tule asiakkaaksi

Business Finlandin asiantuntija- ja rahoituspalvelut on tarkoitettu rohkeaa liiketoiminnan kasvua ja uudistamista kansainvälisillä markkinoilla tavoitteleville yrityksille. Yritysten kanssa yhteistyötä tekevät tutkimusorganisaatiot ja julkiset organisaatiot ovat myös asiakkaitamme.

Business Finlandin
asiakkaaksi

Business Finlandin asiakkaaksi

Tarjoamme rahoitus- ja asiantuntijapalveluita Suomeen rekisteröidyille yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kansainvälistyä. Koko palveluvalikoimamme ei ole käytössä heti alusta alkaen, vaan laajenee, kun yritys etenee tavoitteiden mukaan kansainvälisellä kasvupolullaan. Katso palvelukohtaiset kriteerit palveluiden omilta sivuilta.

Huom! Moniin rahoituspalveluihin – mm. Tempo ja Innovaatioseteli – on tullut merkittäviä kriteerimuutoksia vuoden 2024 alussa, lue lisää uutisesta.

Startup- ja pk-yritykset

Business Finlandin asiakkaita voivat olla startup- ja pk-yritykset, joilla on

  1. suomalainen Y-tunnus ja todellista yritystoimintaa Suomessa
  2. riittävät rahalliset resurssit kansainvälistymiseen
  3. monipuolinen osaaminen ja tiimi: vähintään 2 hlöä täysipäiväisesti töissä yrityksessä Suomessa
  4. halu kasvaa kansainvälisillä markkinoilla
  5. kilpailuetu kansainvälisillä markkinoilla

Vastaa yritystäsi koskeviin kysymyksiin ja saat heti tietää, onko Business Finland oikea taho tarjoamaan rahoitus- ja kansainvälistymispalveluita yrityksellesi. Kartoitus sopii startup- ja pk-yrityksille. Kartoituksen tekemiseen menee 5-10 minuuttia ja sitä ei voi tehdä toisen yrityksen puolesta. Vastaa kysymyksiin rehellisesti, niin osaamme suositella vain yrityksellenne aidosti sopivia palveluita.

Siirry kartoitukseen

Suuret yritykset

Suuret yritykset voivat hyödyntää palveluitamme erityisesti liiketoiminnan uudistamisessa ja uusien verkostojen luomisessa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun

Team Finland -verkoston asiakkaaksi

Tarvitseeko yrityksenne apua kansainvälistymisessä, rahoituksessa tai osaamisen kehittämisessä?
Kerro asiasi lomakkeella − Team Finland -verkoston asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä kahden arkipäivän sisällä.

Business Finland on osa Team Finland -verkostoa. Team Finland -verkostoon kuuluvat kaikki yrityksille kansainvälistymispalveluita tarjoavat julkiset toimijat.

Yhteydenottopyyntö