Siirry sisältöön

12/9

Helsinki 12.9.2023

No Bullsh*t! – Vastuullisuuden tositapahtuma yritysjohdolle

Paikka: Pikku-Finlandia, Helsinki

Ilmoittaudu

Lisätietoja

Annabella Polo
Senior Advisor, Invest in Finland
annabella.polo (at) businessfinland.fi

Moni suomalainen yritys on sosiaalisen kestävyyden kehittämisen saralla vielä alkuvaiheessa. Vastuullisuuden tositapahtumassa haluamme kannustaa yrityksiä kestävään ja entistä vaikuttavampaan liiketoimintaan, jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan sekä auttaa solmimaan uusia kumppanuuksia.

No Bullsh*t! oli jo viime vuonna menestys ja nyt jatkamme tapahtuman toteuttamista entistäkin ajankohtaisempana pureutuen yritysten sosiaalisen vastuun ja vaikuttavuuden teemoihin. Luvassa on kansainvälisiä keynote-puheenvuoroja, vaikuttavia case-esimerkkejä, käytännön työskentelyä ja kokemusten jakamista. Tänäkin vuonna mukana on kansainvälisesti tunnettuja puhuja, mm. johtamisen valmentaja Ritu G Mehrish sekä monien tunnettujen kuluttajabrändien, kuten Pandoran ja L'Oreal UK:n, entinen toimitusjohtaja Jeremy Schwartz. Uusia esiintyjiä päivitetään ohjelmaan kesän aikana. 

Suomalaisen elinkeinoelämän vaikuttajat Business Finland, Design Forum Finland, Elinkeinoelämän Keskusliitto EK, Keskuskauppakamari ja Perheyritysten liitto järjestävät yhdessä Pohjoismaiden suurimman yritysvastuuverkoston FIBSin kanssa näkemyksellisen vastuullisuustapahtuman.

Pikku-Finlandiassa 12.9.2023 järjestettävä No Bullsh*t! kokoaa yhteen yritysten omistajat ja ylimmän johdon keskustelemaan vastuullisuudesta, joka on erottamaton osa itse liiketoimintaa. Tapahtuma antaa käytännön työkaluja vastuullisuuden johtamiseen ja sen vaikutusten mittaamiseen. Se myös kartoittaa kovimmat kestävyyshaasteet ja -mahdollisuudet.

Vaikutu, opi ja verkostoidu!

Tässä tapahtumassa synnytämme tekoja. Lue lisää ja varmista paikkasi vastuullisuuden tositapahtumassa No Bullsh*t! -tapahtuman sivuilta.

Somelinkit:
Twitter
LinkedIn
Instagram