Siirry sisältöön
Uutinen 03.11.2021

Maailmanluokan diagnostisia innovaatioita Suomesta

Edelleen käynnissä oleva koronapandemia on tuonut lääketieteellisen diagnostiikan merkityksen valokeilaan. Suomessa on vahva tausta tutkimuksessa, kehityksessä ja tuotannossa sekä in vitro- että in vivo -diagnostiikassa sekä kliinisessä tutkimuksessa. Vuonna 2020 in vitro -diagnostiikan vienti kasvoi yli 27 % nostaen segmentin viennin 830 miljoonaan euroon (Healthtech Finland, 2021).

Vastatakseen kasvavaan innovaatiotarpeeseen ja korostaakseen suomalaista asiantuntemusta Business Finland on koonnut uuden digitaalisen esitteen, joka esittelee suomalaisia diagnostiikan huippuratkaisuja. Suomi on diagnostiikassa pieni jättiläinen ja diagnostiikkateollisuus on yksi Suomen vahvuuksista terveysteknologiassa.

"Business Finland on ylpeä tästä tarjoomasta ja suomalaisen diagnostiikkateollisuuden vahvuudesta; on etuoikeus esitellä innovaatiomme ja osaamistamme maailmalle. Uskomme, että uusi esitteemme lisää kiinnostusta osallistuvia yrityksiä kohtaan, mikä johtaa moniin uusiin yhteistöihin ja kumppanuuksiin", sanoo Kari Klossner, Business Finlandin Smart Life Finland -ohjelman johtaja.

LUE MAAILMANLUOKAN DIAGNOSTISIA INNOVAATIOITA SUOMESTA -ESITE

Mikäli haluat mukaan seuraavaan versioon, ota yhteyttä Rauni Korolaiseen.

Lisätietoa

Kari Klossner
Head of Smart Life Finland Program
kari.klossner (at) businessfinland.fi
+358 400 717 298

Terhi Rasmussen
Global Opportunity Leader
Health & Wellbeing, Business Finland
terhi.rasmussen (at) businessfinland.fi
+45 2054 9894

Rauni Korolainen
Program Coordinator
Business Finland
rauni.korolainen (at) businessfinland.fi
+358 50 475 4746