Siirry sisältöön
Uutinen 25.05.2022

Business Finland päivittää suomalaisen syöpä- ja onkologiaosaamisen esitteen

Business Finland valmistelee päivitystä liittyen suomalaisesta syöpä- ja onkologiaosaamisesta kertovaan digitaaliseen esitteeseen. Kutsumme nyt esitteeseen mukaan yrityksiä, joilla on markkinoille valmiita, aiheeseen sopivia ratkaisuja. Osallistuvilla yrityksillä tulee olla ratkaisuja tai palveluita, jotka ovat jo valmiita implementoitaviksi kansainvälisesti mm. sairaaloissa, tutkimuskeskuksissa, yksityisillä ja julkisilla syöpätautiklinikoilla, vakuutusyhtiöissä ja kansainvälisissä terveydenhuollon järjestelmissä.

Suomi on monella tapaa syöpätutkimuksen ja -hoidon edelläkävijä, ja suomalainen asiantuntemus kattaa muun muassa tutkimuksen, hoidon, niin potilaille kuin asiantuntijoille tarkoitetut digitaaliset työkalut sekä ratkaisut, joilla voidaan helpottaa syövän kanssa elämistä. Esite on työkalu Business Finlandin kansainvälisen verkoston 140 asiantuntijan käyttöön sekä Team Finland -toimijoiden verkostolle.

Kutsumme julkaisun seuraavaan versioon aiheeseen sopivia ratkaisuja ja sovelluksia omaavia yrityksiä ilmoittautumaan mukaan 23.6.2022 mennessä.

Mikäli yrityksesi on kiinnostunut osallistumaan julkaisuun, otathan yhteyttä Rauni Korolaiseen (Program Coordinator). Huomaathan, että mukaan pääsevät ratkaisut, jotka ovat jo valmiita kansainvälisille markkinoille ja edustavat Suomen syöpään liittyvää osaamista missä tahansa hoitoketjun eri vaiheessa.

Lataa julkaisu PDF-versiona

Lisätietoja

Esitteeseen liittyvät tekniset kysymykset ja materiaalin toimittamiseen liittyvät yhteydenotot:
Rauni Korolainen, Program Coordinator, Business Finland, rauni.korolainen (at) businessfinland.fi, puh. +358 50 475 4746

Terhi Rasmussen
Global Opportunity Leader – Health & wellbeing
Business Finland
terhi.rasmussen (at) businessfinland.fi