Siirry sisältöön
Uutinen 19.06.2023

Team Finland Talks: täsmätietoa markkinoista ja palveluista

Team Finland Talks -tapahtumat tarttuvat ajankohtaisiin kysymyksiin ja markkinamahdollisuuksiin. Lähetykset kootaan yhteistyönä Team Finland -verkoston toimijoiden kesken.

Millainen myyntistrategia toimii Norjassa? Onko Ukrainan jälleenrakentaminen vielä mahdollista ja kuinka päästä mukaan? Kannattaako Kiinan markkinoihin tutustua ja mitä maassa tapahtuu nyt?

Näiden teemojen äärelle johdattivat alkuvuoden Team Finland Talks -webinaarit, joissa asiantuntijat keskustelivat ajankohtaisista markkinanäkymistä. Näiden lisäksi osallistujille tarjottiin kertauskurssi vientiyrityksille suunnattujen Business Finlandin ja ELY-keskusten rahoituspalveluista sekä katsaus siihen, miten geopolitiikan ja geotalouden haasteet kohtelevat kansainvälistä kauppaa.

Team Finland Talks on tunnin mittainen keskustelutilaisuus, jossa asiantuntijat kertovat, kommentoivat ja opastavat ajankohtaisen aiheen äärelle. Tapahtuman keskustelu huomioi myös osallistujien antamat ennakkokysymykset ja lopussa aikaa jätetään vielä uusille kysymyksille.

Syksyn Talksien alustava aikataulu alkaa hahmottua

Loppuvuoden 2023 Team Finland Talksien valmistelu on alkanut: syksyn alkajaisiksi palaamme Ukrainan jälleenrakentamisen äärelle ja tarkastelemme hiilineutraalien kaupunkien kehittämistä meillä ja maailmalla. Finnvera tarjoilee lokakuussa tietopaketin rahoituspalveluista vientiyrityksille. Loppuvuosi tarjoaa tietoa NATO-jäsenyyden liiketoimintamahdollisuuksista sekä valituista Aasian ja Afrikan markkinoista.

Päivitämme syksyn alustavaa kalenteria Team Finland -nettisivuille

Taltioidut Talksit löytyvät verkosta

Mitä uutta 2023 tuo kansainvälistyville yrityksille? 23.1.2023
ELY-keskuksen alkusparraus, kansainvälistymisvalmennus, kehittämisavustuksen kertakorvausmalli
Business Finlandin rahoituspalvelut kansainvälistymisen suunnitteluun.

Norway: Which sales approach is the best for my organization? 7.3.2023
Learn the sales strategies typically used for market entry in Norway.

Kohti Ukrainan jälleenrakentamista 29.3.2023
Ukraina toivoo ulkomaisten yrityksien ja kumppaneiden osallistuvan yhteistyöhön. Mitä tässä vaiheessa on mahdollista tehdä ja kuinka yritykset voivat olla mukana auttamassa?

Geopolitiikan ja geotalouden haasteet kansainväliselle kaupalle 24.5.2023
Mistä yritykset saavat apua vaikeisiin tilanteisiin ja niiden ennakointiin ja miten ulkoministeriö tukee yrityksiä vientityössä?

Kiinan markkinanäkymät 30.5.2023
Tilannekatsaus suomalaisten yritysten näkymistä Kiinassa: mikä Kiinassa vetää, mitä pitää ottaa huomioon, keneen ottaa yhteyttä?

Team Finland Talks -tapahtumat tarttuvat ajankohtaisiin kysymyksiin ja markkinamahdollisuuksiin. Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Team Finland -verkoston toimijoiden kesken.