Siirry sisältöön

Suomi-faktat maailmanvalloitukseen

Finland Toolboxin Finland Works -osiosta löydät valmiita markkinointimateriaaleja ja osuvimmat Suomi-faktat jokaiseen preseen, videoon tai messuille. Finland Toolbox tarjoaa jatkuvasti päivittyvää tietoa, sisältöä ja vetovoimaa. Hyödynnä sitä parhaaksi näkemälläsi tavalla yrityksesi markkinoinnissa.

Tutustu Finland Works -materiaaleihin

Mikä Finland Toolbox?

Finland Toolbox on avoin materiaalipankki, joka tarjoaa työkaluja kaikille, jotka haluavat kertoa Suomesta ja suomalaisille tärkeistä teemoista kansainvälisesti. Finland Toolboxista vastaa Finland Promotion Board ja sitä ylläpitää ulkoministeriön maakuvayksikkö. Business Finland on Finland Promotion Boardin jäsenorganisaatio.

Mikä Finland Works?

Business Finlandin maakuvatyön tehtävänä on muun muassa edistää suomalaisten yritysten vientiä. Tukeakseen suomalaisten yritysten kansainvälistymistä ja toipumista COVID-19 kriisistä Business Finland on tuonut Finland Toolboxiin Finland Works -osion yritysten käyttöön.

Finland Works -osio tarjoaa valmiita materiaaleja, joita suomalaiset yritykset voivat hyödyntää omissa kanavissaan kansainvälisessä markkinoinnissa ja viestinnässä. Materiaaleissa tuodaan esille Suomen vahvuudet eri toimialoilla.

Finland Works -materiaalit

  • Kaikki Finland Works -materiaalit ovat englanniksi.
  • Toimialavideot: videoissa korostetaan Suomen vahvuuksia toimintaympäristönä valitulla alalla.
  • Teaser-videot: lyhyissä videoissa tuodaan esille Suomen vahvuuksia tai tiettyjä faktoja suomalaisesta osaamisesta.
  • Finland Facts: infograafit tuovat esille yksinkertaisesti Suomen ja tietyn toimialan vahvuuksia.
  • Teemat ja toimialat: biotalous, kiertotalous, cleantech, terveys ja hyvinvointi, kuluttajaliiketoiminta, digitalisaatio
  • Tutustu Finland Toolboxin käyttöehtoihin etukäteen.

Palautetta?

Haluamme kehittää Finland Toolboxia sekä Finland Works -osiota ja haluamme kuulla mielipiteesi. Voit lähettää palautetta materiaaleista sähköpostitse.
feedback.toolbox (at) businessfinland.fi