Siirry sisältöön

31/5

Haku 1.4.-31.5.2019

InnoWWide

Yhteyshenkilö


Heikki Uusi-Honko
Head, International Networks
Business Finland
puh. 050 5577 825
heikki.uusi-honko (at) businessfinland.fi

Haku on päättynyt!

InnoWWide-pilottiprojektilta on mahdollista hakea rahoitusta kaupallistamisesiselvitykseen, joka toteutetaan yhdessä Euroopan ulkopuolisen kumppanin kanssa. Tavoitteena on helpottaa eurooppalaisten pk-yritysten innovatiivisten tuotteiden pääsyä kohdemarkkinoille erilaisten yhteistyöratkaisujen avulla. Tällä hakukierroksella rahoitetaan 50 kpl hankkeita koko Euroopassa. Rahoitusta on varattu enintään 60.000 € (70 % hyväksyttävistä kustannuksista) jokaista esiselvitystä varten. InnoWWide-pilottiprojektin rahoittaja on Euroopan unioni.

Kenelle haku on suunnattu?

Haku on suunnattu pk-yrityksille, jotka saadakseen tuotteensa kansainvälisille markkinoille aikovat toteuttaa co-innovation/co-creation -yhteistyötä Euroopan ulkopuolisen kumppanin kanssa. Esimerkiksi puhtaan jakeluverkoston luonti ei siis kuulu haun piiriin. Hakija on jo voinut tunnistaa kumppaniorganisaation, ja tukea haetaan yhteistyön edellytykset konkretisoivaan esiselvitykseen. Vaihtoehtoisesti kumppania ei ole vielä tunnistettu, mutta esiselvityksellä kartoitetaan uuden liiketoiminnan edellytykset ja pyritään tunnistamaan oikea/oikeat yhteistyökumppanit kohdemarkkinoilta.

Aikataulu

  • Haku aukeaa: 1.4.2019
  • Haku päättyy: 31.5.2019 12:00 CET
  • Rahoituspäätökset viimeistään: 30.9.2019
  • Hankkeiden kesto 6 kk

Toinen hakukierros on suunniteltu tapahtuvaksi marras-joulukuussa 2019

Miten voin osallistua?

Rahoitushakemus jätetään sähköisesti osoitteessa www.innowwide.eu

Lisätietoja

Tarkempi kuvaus InnoWWide-hausta ja hakukriteereistä (mm. Implementation Guidelines) löytyy osoitteesta www.innowwide.eu