Siirry sisältöön

15/11

Call 15.11.2019

Saksalais–suomalainen haku pk-yritysten yhteisprojekteille

Business Finland rahoittaa suomalaisyrityksiä ja saksalaisosallistujia rahoitetaan ZIM-ohjelmasta (Zentrale Innovationsprogramm Mittelstand).

Voit ilmoittautua suoraan minulle

Kirsi Armanto
Chief Advisor, Life sciences
+358 50 396 2846 
kirsi.armanto (at) businessfinland.fi

Haku on päättynyt!

Business Finlandin ja saksalaisen ZIM-ohjelman yhteishaun tavoitteena on käynnistää pienten ja keskisuurten yritysten välisiä markkinaläheisiä innovaatioprojekteja. Haku on taas auki ja se päättyy 15.11.2019.

Haun projekti-ideat lähtevät yritysten omista tarpeista ja tällä kertaa fokuksena on terveydenhuollon digitalisaatio. Projekteissa kehitetään kilpailukykyisiä innovatiivisia tuotteita, palveluja ja prosesseja. Voi, joka on saanut erittäin hyvää palautetta ja on maan tärkein innovaatiorahoituksen muoto pk-yrityksille. Tällä hetkellä Saksa tarjoaa valtavia mahdollisuuksia digitaalisille terveysalan yrityksille. Yksi esimerkki on Digital Health City Berlin, joka pyrkii olemaan maailmanlaajuisesti johtava hotspot tällä alalla.

Yhteisprojekteissa tulee olla yksi merkittävästi hankkeeseen panostava pk-yritysosallistuja sekä Suomesta että Saksasta. Hankekonsortioissa voi olla myös muunlaisia ja muista maista olevia osallistujia. Suomessa tutkimusorganisaatioiden panos työhön tapahtuu alihankintana.

Hakemukset tulee lähettää perjantaihin 15.11.2019 mennessä. Tarkemmat tiedot hausta ovat täydellisessä hakuilmoituksessa. Haussa käytetään täydellisestä hakuilmoituksesta löytyvää yhteishankkeen kuvauslomaketta. Se liitetään osaksi Business Finlandin sähköistä rahoitushakemusta, joka suomalaisosapuolten tulee täyttää. Sähköisen hakemuksen lopussa yhteenvedossa 'Vapaaseen saatteeseen' hakijan tulee merkitä ZIM-haku.

Hakuun liittyen järjestetään tutustumismatka ja verkostoitumistilaisuus Berliinissä 3.-4.9.

Olethan yhteydessä hakuun liittyen ja ennen hakemuksen jättöä!

Järjestämme myös skype-infon asiasta keskiviikkona 14.8 kello 14-15.

10th German-Finish Call for Proposals for joint R&D projects by Small and Medium-sized Enterprises (SMEs) (pdf)