Siirry sisältöön

30/11

Hakuaika 30.11.2020

EUREKA GlobalStars -haku Intian kanssa

Lähetä hakemus viimeistään 30.11.2020

Lisätietoja

Pekka Rantala
EUREKA Project Officer
Tel. +358 50 396 2922
pekka.rantala (at) businessfinland.fi

 

Tom Warras
National EUREKA Project Coordinator
Tel. +358 50 5577 839
tom.warras (at) businessfinland.fi

 

Puneet Thakur
Head of Invest In and Innovation Collaboration, New Delhi
puneet.thakur (at) businessfinland.fi

Haku on päättynyt!

Harkitsetko innovaatioyhteistyötä intialaisten kumppaneiden kanssa aiheena maatalouden, vesihuollon ja terveydenhuollon ratkaisut sekä COVID-19 -pandemian ehkäiseminen ja seuranta?

EUREKA on Euroopan T&K-rahoittajien yhteistyöverkosto. Business Finland tukee yhdessä kollegaorganisaatioidensa kanssa yritysten innovaatioyhteistyötä. Euroopan ulkopuolisten maiden kanssa tehtävien hakujen nimenä on GlobalStars. GlobalStars Intia -hakuun osallistuvat maat ovat Intia, Alankomaat, Itävalta, Belgia (Flanders), Ranska, Ruotsi, Suomi ja Sveitsi. Kaikkiin projekteihin tarvitaan vähintään yksi intialainen osapuoli ja yksi tai useampi osallistuja muista hakuun osallistuvista maista.

Konsortiot voivat lähettää hakemuksia GlobalStars-ohjelmaan haun aihealueelta viimeistään 30.11.2020. Projektikonsortion vetäjä tekee hakemuksen, jossa kukin osallistuja täyttää oman osuutensa. Koko hanke evaluoidaan paneelissa, jossa on innovaatiorahoittajat osallistujien maista. Yhteiset kriteerit liittyvät hankkeen teknologiaan, markkinamahdollisuuksiin ja kilpailuetuun. Kansalliset kriteerit Suomessa noudattavat Business Finlandin rahoitusperiaatteita.

Hakuohjeet tiivistetysti:

1. Tutustu haun esittelyyn.
https://www.eurekanetwork.org/open-calls/globaltstars-india-2020

Lisätietoa: GlobalStars Intia-haun (14.10.2020 pidetyn info-webinaarin: esitysmateriaali ja videotallenne

2. Tutustu haun yksityiskohtiin (mm. aikataulu, päämäärä, prosessi, kansalliset hakuohjeet). Eureka-hakemuksen määräpäivä on 30.11.2020. Suomalaiset hakijat jättävät kansallisen hakemuksen Business Finlandin järjestelmään erillisestä pyynnöstä, arviolta tammikuussa 2021.
https://www.eurekanetwork.org/dA/a30329621a/Globalstars%20India%20call%20text.pdf

3. Muodosta kansainvälinen konsortio ja hyödynnä Eurekan kansainvälisen verkottumisen palvelua mahdollisimman ajoissa.

Suomalaishakijana voi olla minimissään yksi yritys, mutta myös konsortiot ovat tervetulleita. Jos suomalaisessa konsortiossa on tutkimuslaitos tai yliopisto, noudatetaan Business Finlandin Co-Innovation-kriteerejä (https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/yritysten-ja-tutkimusorganisaatioiden-yhteistyo/co-innovation).

https://eureka-globalstars-india-2020.b2match.io

Yhteydenotot, lisätietoja verkottumisesta ja b2match-palvelusta:

Markku Pekonen
Advisor
Tel. +358 44 3733 668
markku.pekonen (at) businessfinland.fi

4. Projektikonsortion koordinaattori luo hakemuksen. Täytä hakemus osaltasi. Kukin omalla projektiosuudella osallistuva täyttää organisaatiokohtaiset tiedot.

Huomaa, että hakulomakkeen dynaaminen pdf-tiedostomuoto edellyttää toimiakseen joko Internet Explorer –selainta tai käytettäessä Google Chromea/Microsoft Edgeä/Firefoxia toimivuus edellyttää lisäksi Adobe Acrobatia tai Adobe Acrobat Reader –ohjelmaa.

https://www.eurekanetwork.org/open-calls/Network-projects-application-form?language_id=1

5. Kysy ajoissa kansallisilta yhteyshenkilöiltä.

6. Yleistietoa EUREKA-projekteista.

https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/ohjelmat/eurooppalaiset-ohjelmat/EUREKA/