Siirry sisältöön

23/12

Haku 15.6.-23.12.2021

HAKU: MOST and Business Finland Joint Funding Call

MOST (Ministry of Science and Technology China) joint innovation call 

Lisätietoja

Maarit Kokko
maarit.kokko (at) businessfinland.fi
Puh. +358 40 761 9555

Ilmari Absetz
ilmari.absetz (at) businessfinland.fi
Puh. +358 50 5577 837

Mika Klemettinen
mika.klemettinen (at) businessfinland.fi
Puh.  +86 134 8274 6884

Haku on päättynyt!

Business Finland tukee suomalaisten ja kiinalaisten toimijoiden välistä innovaatioyhteistyötä, joka tähtää liiketoimintaan. Innovaatioyhteistyö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kehittää skaalautuvaa liiketoimintaa.

Haku on tarkoitettu suomalaisten ja kiinalaisten partnerien yhteishankkeille, joilla on yhteinen suunnitelma. Haussa voidaan rahoittaa energia-alan, terveysalan, kestävän valmistavan teollisuuden ja teollisuuden uudistumisen alueen sekä älykkään ja vihreän liikkumisen t&k&i-projekteja. Tarkemmat hakuteemat kuvataan hakutekstissä.

Hakemusten tulee täyttää sekä haun yhteiset vaatimukset että kansalliset kriteerit. Business Finland voi myöntää rahoitusta suomalaisille yrityksille tai co-innovation-hankkeille, joissa on mukana vähintään kolme suomalaista yritystä ja yksi tai useampi tutkimusorganisaatio. Hakijalla tulee olla innovaatiohankkeen lisäksi riittävät resurssit päästä Kiinan markkinoille ja toimia siellä. Hankkeisiin sovelletaan Business Finlandin normaaleja rahoituskriteereitä ja rahoitusehtoja sekä Suomi-Kiina  -haun yhteistyövaatimuksia.

Hakijoiden on otettava yhteyttä Business Finlandiin hyvissä ajoin ennen hakemuksen jättämistä.

Aikataulu


Lue lisää Suomi-Kiina-innovaatioyhteistyöstä