Siirry sisältöön

25/8

Haku 20.6.-25.8.2022

Aiehaku: Decarbonized Cities- ja 6G Bridge -ohjelmat sekä Quantum Computing -kampanja

Aiehaut liittyvät Business Finlandin uusiin missioihin: Digital Native Finland ja Zero Carbon Future.

Lisätietoja

 

Kesälomakauden takia ole hyvä ja katso yhteyshenkilöiden nimet hakuohjeesta. Kaikkien sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@businessfinland.fi

Haku on päättynyt!

Infotilaisuus 20.6.2022

Aiehaku

Decarbonized Cities -ohjelman tavoitteena on kasvattaa, vahvistaa ja edistää suomalaista poikkitoimialaista tarjoamaa kaupunkien hiilineutraliteettihaasteisiin, erityisesti energia/ rakennussektorilla sekä liikenteen/liikkumisen saralla.

6G Bridge -ohjelman tavoitteena on syventää ja laventaa Suomen johtavaa asemaa mobiiliverkkoteknologiaportfolion kehittäjänä sekä pilotoida ja soveltaa teknologioita yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseksi ja suomalaisten yritysten vientikyvykkyyksien kasvattamiseksi.

Quantum Computing -kampanja kiihdyttää suomalaisen kvanttiekosysteemin kasvua ja kansainvälistymistä, eritysti tukemalla tarvittavan ohjelmistopinon kehittymistä ja käyttöönottoa sekä yritysten kokeiluja ja demonstrointeja merkittävien ongelmien ratkaisuun kvanttilaskennan avulla.

Ideoiden ja suomalaisen osaamisen kartoittamiseksi Business Finland käynnistää aiehaun, jossa rahoitusta myönnetään poikkeuksellisesti myös tutkimushankkeille. Aiehakuun on varattu rahoitusta yhteensä 25-30 miljoonaa euroa per ohjelma, ja kahdeksan miljoonaa euroa kampanjalle.

Aiehaku avataan maanantaina 20.6.2022. Aiehakemusten deadline on torstai 25.8.2022.

Lue hakuohjeet (pdf)