Siirry sisältöön

11/10

Hakuaika 26.4.-11.10.2022

Eureka-haku "Global stars call for joint R&D projects with Brazil"

EUREKA-verkoston puitteissa on avattu kansainvälinen yhteishaku "Global Stars Call for Joint R&D Projects with Brazil". Suomalaisosapuolten on mahdollistaa hakea rahoitusta osallistumiselle yhteishankkeisiin, jotka toteutetaan yhdessä brasilialaiskumppaneiden kanssa. Konsortioon täytyy kuulua vähintään yksi yritys sekä Suomesta että Brasiliasta. Koska haussa hyödynnetään EMBRAPII-rahoitusta Brasiliassa, on konsortiossa oltava mukana myös EMBRAPII-tutkimusyksikkö, jonka kanssa brasilialaisyritys on yhteistyössä.

 

Business Finland pitää hakua kiinnostavana mahdollisuutena erityisesti hankkeille, jotka liittyvät metsäbiomassan uusiin innovatiivisiin hyödyntämistapoihin, mutta haku on avoin muillekin teknologia-alueille, kuten esimerkiksi terveysteknologian hankkeille.

Lisätietoja

Tom Warras (Eureka-rahoitus)
puh. +358 50 5577 839
Email: tom.warras (at) businessfinland.fi

Outi Suomi (Bio and Circular Finland -ohjelma)
puh. +358 50 5727 530
Email: outi.suomi (at) businessfinland.fi

Matti Landin (Brasilian toimintaympäristö ja markkinat)
puh. +55 1299 7444 762 (6 h aikaero; GMT -3)
Email: matti.landin (at) businessfinland.fi

Haku on päättynyt!

Yhteishaun Brasilian rahoittajaviranomaisten kanssa ovat avanneet Alankomaiden, Belgian (Vallonia), Espanjan, Portugalin, Suomen ja Turkin kansalliset innovaatiorahoittajat osana Eureka Globalstars -yhteistyötä.

Lisätietoa hausta

Lue huolella hakuun liittyvä aineisto haun verkkosivulta, ja ota yhteyttä haun yhteyshenkilöihin Business Finlandissa.

Yhteishankkeiden suomalaisosapuolten on mahdollistaa hakea rahoitusta Business Finlandista. Hakemusten on täytettävä sekä kansainväliset Eureka-ehdot (Eligibility-osio haun sivuilla) ja Business Finlandin kansallisen rahoituksen ehdot. Rahoituksessa noudatetaan normaaleja Business Finlandin rahoitustasoja ja -muotoja.

Suomalaishakijoiden on otettava yhteyttä Business Finlandiin hyvissä ajoin ennen haun sulkeutumista. Haun yhteyshenkilöt neuvovat myös miten kansallisten rahoitushakemusten kanssa tulee edetä.

Määräaika hakemusten jättämiselle Eurekan hakuportaaliin on 11.10.2022

Kansainvälisen hankekonsortion tulee jättää hakemuksensa Eurekan hakuportaalissa 11.10.2022 mennessä. Yhteishankkeiden odotettu aloitusajankohta on 2023 alussa, ja koko hakuprosessi on kuvattu yksityiskohtaisemmin haun verkkosivuilla kohdissa How to apply ja Evaluation.

Partnerinhaku

Kumppanien hakua helpottamaan haku tarjoaa virtuaalisen markkinapaikan, jossa voit julkaista myös oman kumppanipyyntösi.