Siirry sisältöön

28/9

Saksa 28.9.2022

Fachpack-messujen oheistapahtuma Nurembergissa

Klo 14.00-16.00 Saksan aikaa.

 

 

Fachpack-messut Nurembergissa Saksassa.

Rekisteröidy

Lisätietoa

Heidi Kokki
Senior Adviser Bio & Circular
Packaging Lead Europe
heidi.kokki (at) businessfinland.fi

Tule tapaamaan saksalaisia pakkausalan toimijoita Fachpack-messuille Nurembergiin!

Business Finlandin Bio & Circular Finland -ohjelma järjestää verkostoitumistilaisuuden suomalaisille pakkausalan yrityksille Fachpackin toisena iltapäivänä keskiviikkona 28.9.2022 klo 14.00-16.00. Tilaisuuden tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä verkostoitumaan saksalaisten potentiaalisten asiakkaiden ja alan päättäjien kanssa, ja esitellä vahvaa suomalaista pakkausalan osaamista ja tarjontaa.

Bio & Circular Finland -ohjelma kutsuu nyt suomalaisia yrityksiä mukaan tilaisuuteen. Tilaisuuteen osallistuvat yritykset pääsevät esittelemään ratkaisujaan ja tutustumaan joukkoon saksalaisen pakkausalan keskeisiä toimijoita. Sekä Fachpackissa vierailevat yritykset että näytteilleasettajat ovat tervetulleita verkostoitumistilaisuuteen.

Tilaisuus on osallistujille ilmainen, mutta vaatii ennakkorekisteröitymisen. Business Finland ei korvaa yrityksen matkustus-, majoitus- tai muita tilaisuudesta aiheutuvia kuluja.

Määräpäivä tilaisuuteen rekisteröitymiselle on 12.8.2022.

Huomaathan, että tilaisuus on tarkoitettu vain suomalaisille pakkausalan yrityksille ja paikkoja osallistujille on rajoitettu määrä.