Siirry sisältöön

13/9

Helsinki 13.-14.9.2022

ITEA Eureka-klusterin PO days -verkostoitumistapahtuma Helsingissä

Nyt on helppo osallistua – ITEA PO Days on Helsingissä! Tilaisuus on erinomainen mahdollisuus verkottua potentiaalien kumppaneiden kanssa ja kuulla, millaisia yhteishankkeita yritykset mm. Euroopassa ovat suunnittelemassa.

 

 

 

Ilmoittautumiset

Lisätietoja

 

Tom Warras (Eureka-hankkeiden valmistelu)
+358 50 5577 839
tom.warras (at) businessfinland.fi

 

Hannu Nurmi (ITEA4-hankkeiden rahoitus)
+358 50 5577 771
hannu.nurmi (at) businessfinland.fi

 

Mika Niskanen (ITEA4-hankkeiden rahoitus)
+358 50 312 8608
mika.niskanen (at) businessfinland.fi

 

Kiinnostaako ohjelmistoteknologia-alan kansainvälinen t&k-yhteistyö? ITEA PO Days on oiva mahdollisuus verkottua eri maista tulevien kumppaneiden kanssa ja kuulla, millaisia t&k-yhteishankkeita yritykset mm. Euroopassa ovat suunnittelemassa.

ITEA PO Days on aiehakemuksia (Project Outline applications) ja kumppanuuksia valmisteleva työpaja. Tapahtumassa hyödynnetään myös hankeideaportaalia, johon jo ennalta voi laittaa ehdotuksia kevyellä menettelyllä, ja siihen osallistuminen on hyvä keino päästä mukaan merkittäviin kansainvälisiin konsortioihin. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Helsingissä Marina Congress Centerissä.

PO Daysin yhteydessä järjestetään myös erillinen ITEA Family Reunion -tapahtuma 14. ja 15.9.

Mikä ITEA?

Eureka-klusterit ovat erityisesti Euroopan huipputeollisuuden organisoimia tki-toiminnan yhteistyön alustoja, joita kansalliset innovaatiorahoittajat tukevat. ITEA on ohjelmistoteknologian sovelluksiin painottuva Eureka-klusteri, jossa eurooppalaiset yritykset kehittävät ja pilotoivat yhdessä innovatiivisia tuotteita, palveluja ja ratkaisuja usein tutkimuslaitosten tai yliopistojen vetämissä konsortioprojekteissa. Projekteihin osallistuu tyypillisesti organisaatioita 3–4 eri maasta.

Tutustu ITEA PO Days -ohjelmaan ja ilmoittaudu pian

Psst...

Ennen ITEA-tapahtumaa Business Finland järjestää 12.9. Ruoholahdessa erilliset verkottumistilaisuudet Helsinkiin saapuvien kanadalaisten ja ruotsalaisten yritysten kanssa. Näissä tilaisuuksissa käsitellään laajasti yhteistyömahdollisuuksia ICT-teknologian uusissa sovelluksissa (esimerkiksi terveysteknologia). Jos kiinnostuit näistä kahdesta tilaisuudesta, ole sähköpostilla yhteydessä Valtteri Salmiseen, valtteri.salminen (at) businessfinland.fi.