Siirry sisältöön

31/8

Helsinki 31.8.2022

Lääke- ja bioalan asiantuntijoiden pyöreänpöydän keskustelutilaisuus

Aika: 31.8.2022 kello 12:00-14:30
Paikka: Team Finland -talo, Ruoholahti, Helsinki

 

Huom. keskustelutilaisuus on tarkoitettu bio- ja lääkekehitysalan yrityksille. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan tilaisuuteen, olethan yhteydessä Kirsi Armantoon (kirsi.armanto (at) businessfinland.fi).

Lisätietoa

 

Kirsi Armanto
Chief Advisor
Business Finland, Growth Companies
Health and Wellbeing
+358 50 396 2846
kirsi.armanto (at) businessfinland.fi


Outi Tuovila
Ecosystem Lead
Business Finland
+358 50 339 2542
outi.tuovila (at) businessfinland.fi

Business Finland on vuosien saatossa tukenut huomattavilla summilla suomalaista lääkekehitystä. Rahoituksen lisäksi meillä on ollut vain vähän muita palveluja näille yrityksille.

Kysyimme, mitä muuta Business Finland voisi tehdä kirittääkseen lääkekehitysyrityksiä kansainväliseen menestykseen? Saimme vastaukseksi verkosto-osaamisen ja toisilta oppimisen. Tätä kultakaivosta – toisilta oppimista ja toisten kanssa keskusteluun heittäytymistä – meidän tulisi osata hyödyntää häpeilemättömän intohimoisesti.

Kutsumme sinut mukaan pyöreänpöydän ajatusten vaihtoon. Tarkoitus olisi kokoontua kaksi kertaa vuodessa, ja ilman mitään sitoumuksia. Tilaisuus on ainakin aluksi suomeksi ja kaikilla osallistujilla on mahdollisuus ehdottaa tärkeitä ja ajankohtaisia aiheita ja puhujia, myös ensimmäiselle kerralle. Voimme rohkeasti pyytää myös kokonaan toisen toimialan osaajia miettimään kanssamme asioita.

Tulethan mukaan jakamaan ajatuksiasi uteliaasti, innostavasti ja pelottomasti. Tulevaisuuden kannalta meidän tulisi ehdottomasti kiinnittää huomiota toistemme positiiviseen sparraamiseen. Meidän tulee poistaa tulppia, luoda mahdollisuuksia, kannustaa nuorempia kollegoita ja kasvattaa kunnianhimon astetta. Uskaltaa enemmän.

Tervetuloa mukaan luomaan pohjaa hyvälle ja laaja-alaiselle lääkekehitysalan sparrausverkostolle Suomessa. Tapahtuma on fyysinen Team Finland -talolla Ruoholahdessa kello 12.00-14.30. Tapahtuman agenda tarkentuu myöhemmin.