Siirry sisältöön

13/12

Helsinki 13.12.2022

Movies meet Games -seminaari

Luento klo 14.00-17.00

IGDA Meetup klo 17.00-

 

Maria01, Building 3
Lapinlahdenkatu 16, rakennus 5
00180 Kamppi, Helsinki

 

Huomaathan tilamuutoksen! Osoite on sama, mutta rakennus on vaihtunut.

 

Lisätietoja

 

Hanna Vuorinen
Head of Film in Finland
hanna.vuorinen (at) businessfinland.fi

 

Olli Sinerma
Senior Advisor, ICT
olli.sinerma (at) businessfinland.fi

Tiedätkö mitä yhteistä on TV:n hittisarjoilla Walking Dead ja Stranger Things? Molemmista näistä on tehty omat pelinsä ja ne molemmat on tehty täällä Suomessa!

Movies Meet Games-tapahtuma sukeltaa pelialan perusteisiin, avaa sitä miten AV-alan ammattilaiset voivat valjastaa pelit lisäämään elokuvan tai tv-sarjan arvoa, laajentamaan katsojakuntaa tai käyttää pelejä uutena tarinan kerronnallisena mahdollisuutena. Olli Sinerma (Senior Advisor, Business Finland) ja Jonne Harja (Managing Director, Helsinki Games Capital) kertovat, miten sinä voit lähestyä pelejä, onko peleissä oikeasti potentiaalia ja miten löytää oikeat tavat ja yhteistyökumppani toteuttamaan peli sinun tuotannollesi.

Tapahtuman virallisen osuuden jälkeen paikalla tarjoillaan kevyt ruokailu, jonka ohessa voi vaihtaa vielä ajatuksia ja heränneitä kysymyksiä. Ilmoitathan ruokarajoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaikki halukkaat pääsevät jatkamaan iltaa IGDA Meetup -tapahtumassa kauppakeskus Kampissa sijaitsevassa Maxinessa. IGDA järjestää kuukausittaisia tapaamisia paikallisille pelialan ammattilaisille. Tapahtuma asettuu suomalaisen peliteollisuuden ytimeen ja se sisältää lyhyen seminaarin sekä vapaamuotoista verkostoitumista. IGDA:n tapahtumia sponsoroivat suomalaiset peliyritykset. IGDA on ilmainen ja avoin kaikille.

Olli Sinerma
Sinerma on kerännyt pelialalta 20 vuotta kokemusta tuottajan sekä pelisuunnittelijan rooleissa. Tuona aikana syntyneiden noin kolmenkymmenen julkaistun pelin joukossa on myös neljä Twilight-elokuvasta tehtyä lisenssipeliä. Business Finlandille hän siirtyi vuonna 2019, osaamisalueenaan ICT, viihde ja luovat vientituotteet.

Jonne Harja
Harjalla on yli kymmenen vuoden kokemus pelialalta sekä ammattilaisena että aluekehittäjänä. Hän työskennellyt uransa aikana henkilökohtaisesti The Walking Dead, Stranger Things ja Rambo -immateriaalioikeuksien kanssa suunnittelijana ja tuottajana. Lisäksi hän tuntee kattavasti Suomen pelialan yritykset, työtavat, tekijät ja vaikuttajat. Hän on myös uransa aikana opettanut laajasti pelisuunnittelua, -tuotantoa ja -liiketoimintaa eri oppilaitoksissa.

Kuva: Lauri Ellilä

#KestäväKasvu