Siirry sisältöön

5/10

Ruotsi 5.10.2022

Scanpack-messujen oheistapahtuma Göteborgissa

Klo 14.00-16.00 Ruotsin aikaa.

Scanpack-messut Göteborgissa Ruotsissa.

Loppuunmyyty! Jos tulee peruutuksia, voit olla yhteydessä Vilma Rissaseen ja selvittää pääseekö vielä paikalle. 

Lisätietoa

Vilma Rissanen
Senior Advisor
vilma.rissanen (at) businessfinland.fi

Tule tapaamaan pohjoismaisia pakkausalan toimijoita Scanpack-messuille Göteborgiin!

Business Finlandin Bio & Circular Finland -ohjelma järjestää verkostoitumistilaisuuden suomalaisille pakkausalan yrityksille Scanpackin toisena iltapäivänä keskiviikkona 5.10.2022 klo 14.00-16.00. Tilaisuuden tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä verkostoitumaan ruotsalaisten, norjalaisten ja tanskalaisten potentiaalisten asiakkaiden ja alan päättäjien kanssa, ja tuoda esiin vahvaa suomalaista pakkausalan osaamista ja tarjontaa.

Bio & Circular Finland -ohjelma kutsuu nyt suomalaisia yrityksiä mukaan tilaisuuteen. Tilaisuuteen osallistuvat yritykset pääsevät esittelemään ratkaisujaan ja tutustumaan joukkoon pohjoismaisen pakkausalan keskeisiä toimijoita. Sekä Scanpackissa vierailevat yritykset että näytteilleasettajat ovat tervetulleita verkostoitumistilaisuuteen.

Tilaisuus on osallistujille ilmainen, mutta vaatii ennakkorekisteröitymisen. Business Finland ei korvaa yrityksen matkustus-, majoitus- tai muita tilaisuudesta aiheutuvia kuluja.

Määräpäivä tilaisuuteen rekisteröitymiselle on 12.8.2022.

Huomaathan, että tilaisuus on tarkoitettu vain suomalaisille pakkausalan yrityksille ja paikkoja osallistujille on rajoitettu määrä.