Siirry sisältöön

17/1

Online 17.1.2023

Tavoitteena Berlinale 2023!

Klo 9.30-11.00 Suomen aikaa.

 

Tilaisuus järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätietoja

 

Hanna Vuorinen
Head of Film in Finland
hanna.vuorinen (at) businessfinland.fi

Kutsumme AV-alan yritykset Teams-tapaamiseen saamaan käytännön vinkkejä asiakkaan vakuuttamiseen ja omien pitchien kehittämiseen!

Tarjoamme tilaisuudessa tiiviin paketin eri tukitoimista, joita yritykset voivat hyödyntää vienninedistämismatkoihin ja tapahtumiin liittyen. Tällä kertaa keskitymme erityisesti sellaisiin tukitoimiin, jotka hyödyttävät Berlinale 2023 -tapahtumiin osallistuvia yrityksiä. Kaikki yritykset ovat kuitenkin tervetulleita kuulolle.

Mikä on vienninedistämismatka tai -tapahtuma?

Vienninedistämismatkat ja -tapahtumat ovat yritysten kansainvälistymiseen tähtääviä toimia, joihin yrityksellä on mahdollisuus saada ulkopuolista tukea ja apua.

Ohjelma

9.30 Tilaisuuden avaus: Hanna Vuorinen, Business Finland
9.35 Kv-asiakkaan vakuuttaminen: millainen on houkutteleva pitch ja tarina, joilla vakuutan kv-ostajan ja yhteistyökumppanin?: Eeva Nuutinen ja Mia Rusila, Business Finland
9.50 Vakuuttavan pitchdeckin ja tarinan rakenne: kokemuksia ja vinkkejä käytännön toteutukseen: Laura Kuulasmaa Audiovisual Producers Finland - APFI ry ja Henna-Riika Ruotsalainen Osaamo Business Design
10.05 Business Finlandin kansainvälistymistuet pähkinänkuoressa: Hanna Vuorinen, Business Finland
10.15 Suomen elokuvasäätiön kansainvälisen osaston tuet (matka-, materiaali- ja hanketuki): Jaana Puskala, Suomen elokuvasäätiö
10.25 ELY:n kansainvälistymiseen liittyvät rahoitusinstrumentit: Matti Nykänen, Hämeen ELY-keskus
10:40 Mitä Berliinissä tapahtuu? Katsaus suomalaisten tahojen järjestämiin tapahtumiin: Lotta Hanski, Business Finland
10:50 Berlinale 2023 -tapahtumaan liittyvät muut toimet ja tilaisuudet: Henna-Riikka Ruotsalainen, Osaamo Business Design
11:00 Tilaisuus päättyy

Tervetuloa!

Teams-tapahtuma keskittyy erityisesti Berliinissä helmikuussa 2023 järjestettäviin alan tapahtumiin (Berlin International Film Festival, European Film Market, SERIES at Berlinale, Berlinale Co-Production Market, Berlinale Talents).

Teams-tapahtuma on osa toimialan yhteistä kehitystyötä yritysten kansainvälistymisen tukemiseksi. Kehittämistyössä mukana ovat Audiovisual Producers Finland - APFI ry, Suomen elokuvasäätiö ja Film in Finland, jota operoi Business Finland. Kehitystyötä fasilitoi strategiakonsultti Henna-Riika Ruotsalainen.

Tarve kehittää vienninedistämismatkoja nousi esiin AV-alan kasvusopimuksen toimintasuunnitelmassa, joka luovutettiin työ- ja elinkeinoministeriölle sekä opetus- ja kulttuuriministeriölle elokuussa 2022.