Siirry sisältöön

19/4

Tukholma 19.-21.4.2023

Verkostoitumistilaisuus: Outdoor- ja lifestyle-brändit Tukholmassa

19.-21.4.2023 Tukholma, Ruotsi
Tilaisuus järjestetään livenä. 

Lisätietoja

Vilma Rissanen, Senior Advisor, Business Finland

vilma.rissanen (at) businessfinland.fi


Venni Metsäranta, Program Coordinator, Business Finland
venni.metsaranta (at) businessfinland.fi

 

 

 

Ainutlaatuinen tilaisuus suomalaisille outdoor- ja lifestyle-brändeille verkostoitua ruotsalaisten alan vaikuttajien kanssa. 

Mandel Media Day on pohjoismaalaisille outdoor- ja lifestyle-brändeille suunnattu vuosittainen mediatapahtuma Tukholmassa. Tänä vuonna Mandel Media Day järjestää mediatapahtuman oheen suomalaisille yrityksille suunnatun delegaation, joka sisältää suomalaisille yrityksille räätälöidyn Connecting Finland with Sweden -ohjelman. 

Ohjelmaan osallistuvat brändit tapaavat päivän aikana yli 60 urheilu-, outdoor- ja lifestyle-markkinoita seuraavaa ruotsalaista toimittajaa ja vaikuttajaa Tavoitteena on lisätä suomalaisten yritysten ymmärrystä Ruotsin markkinasta sekä auttaa suomalaisia verkostoitumaan ja luomaan kontakteja ruotsalaisiin urheilun, lifestylen ja muodin sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaisiin.

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu Mandel Median sivuilla. 

Business Finlandin oheistapahtuma 19.4.2023

Business Finland osallistuu ohjelmaan toivottamalla suomalaiset brändit tervetulleeksi Tukholmaan sekä tarjoamalla markkinakatsauksen Ruotsin kuluttajamarkkinoihin Suomen suurlähetystöllä. 

Business Finlandin oheistapahtuma 19.4. ilmoittautumiset vilma.rissanen(at)businessfinland.fi