Siirry sisältöön

24/4

Geneve 24.-28.4.2023

YK:n humanitaariset kumppanuusviikot

YK:n humanitaariset kumppanuusviikot (Humanitarian Networks and Partnerships Weeks, HNPW) järjestetään tänä vuonna Genevessä 24.-28.4.2023

Vaikka tapahtumaan rekisteröidytään virallisesti järjestäjän (OCHA) sivuston kautta, ilmoitathan siitä ystävällisesti myös Marjukka Holopainen-Rainiolle, jolta saat tarkempia tietoja kutsussamme olevista asioista ja näin pääset heti mukaan omaan Suomi-tiimiimme.

Ilmoittaudu

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Marjukka Holopainen-Rainio
Senior Advisor, Developing Markets Platform
Innovations for humanitarian needs/
United Nations Procurement
+358 50 571 0038
marjukka.holopainen-rainio (at) businessfinland.fi

Suomen Team Finland -verkosto, jonka avulla tässä tilaisuudessa tuodaan esiin maamme osaamista ja monitoimijamallia, tarjoaa yrityksillemme mahdollisuuden osallistua delegaatiomme messuosastolle ja seminaareihin sekä tukee kontaktien ja yhteistyökumppanien löytämisessä messuviikon aikana.

Osallistuva yritys on lisäksi mukana yhteisellä Disaster.fi -sivustolla, jonne se saa oman logon, lyhyen yritysesittelyn, videon tai kuvan. Sisäministeriö vastaa delegaatiostamme, jossa myös Business Finland/Developing Markets Platform on mukana.  .

Yksityisellä sektorilla on tärkeä rooli katastrofivalmiuksissa, sekä niihin reagoinnissa ja niistä toipumisessa. Jos yritys haluaa olla mukana, sen on ymmärrettävä humanitaarisen verkoston ydintoimintoja kriiseissä. Yrityksen oman verkoston rakentaminen tämän aiheen ympärille sekä aktiivinen osallistuminen viikon aikana järjestettäviin asiantuntijatapahtumiin luovat pohjaa yhteistyölle eri humanitaaristen organisaatioiden kanssa. 

Vaikka kyseessä ei ole hankinta- ja myyntimessu, se tarjoaa mahdollisuuksia kehittää eri toimijoiden kanssa kestäviä ja innovatiivisia ratkaisuja humanitaarisiin tarpeisiin. Suomi on ollut mukana yritysten ja muiden toimijoiden kanssa tapahtuman messualueella ja seminaareissa vuodesta 2018. HNPW:n järjestää OCHA (YK:n hätäaputoimisto eli humanitaaristen asioiden koordinointitoimisto).

Tapahtuma sopii yrityksille, jotka

  • tarjoavat SDG:n (Sustainable Development Goals) mukaisia tuotteita tai palveluita
  • ovat jo saaneet kokemusta kansainvälisestä kaupasta
  • ymmärtävät kehittyvien markkinoiden haasteita ja tarpeita, ja haluavat rakentaa omaa humanitaarista verkostoaan
  • haluavat saada paremman käsityksen humanitaarisista tarpeista
  • hakevat laadukkaita kontakteja
  • ymmärtävät tapahtumaan osallistumisen merkityksen tulevia liiketoimintamahdollisuuksia ajatellen

Osallistujat vastaavat omista matkajärjestelyistään ja kattavat matka- ja majoituskulunsa, muutoin HNPW-viikko ja näyttelyosastolle osallistuminen ovat maksuttomia.

Lisää tietoa tapahtumasta ja rekisteröitymislinkin löydät HNPW 2023 -sivulta.