Siirry sisältöön

3/10

Virtuaalitilaisuus 13:30-15:30

Katse horisontin yli: mahdollisuuksia kulttuuri- ja yhteiskunta-alan toimijoille päästä mukaan Horisontti Eurooppaan ja muihin kv-verkostoihin

Ilmoittautuminen Teams-tilaisuuteen päättyy 29.9.

Ilmoittaudu mukaan

Oletko miettinyt, miten saat kansainvälistä rahoitusta kulttuuri- ja yhteiskunta-alan tutkimuksellesi ja mistä partnereita löytyy? Mahdollisuuksia on tietenkin monia. Tässä tilaisuudessa keskitymme Horisontti Eurooppa -hakuihin, mutta esittelemme myös muita rahoitusmahdollisuuksia, jotka voivat toimia ponnistuslautana Horisontti Eurooppa -hakuihin.

Kuulette muun muassa NOS-HS verkoston (The Joint Committee for Nordic research councils in the Humanities and Social Sciences) tulevasta hausta, COST Action (European Cooperation in Science and Technology) ‑verkostoitumismahdollisuuksista ja HERA-verkoston (Humanities in the European Research) suunnitteilla sekä käynnissä olevista hauista. Lopuksi saatte kuulla kokeneelta Horisontti Eurooppa -hakijalta ja hankkeen johtajalta hyviä vinkkejä ja missä mahdolliset kompastuskivet saattavat olla.

Tervetuloa mukaan kuulolle! Ilmoittautuminen webinaariin päättyy 29.9. Tilaisuus on suomenkielinen, mutta vastaamme kysymyksiin myös englanniksi.