Siirry sisältöön

25/4

Virtuaalitilaisuus 13:00-14:30

EUTI kouluttaa: Horisontti Eurooppa -projektin kustannusraportointi

Teams-tilaisuus


Ilmoittautuminen on avoinna tapahtumaa edeltävään päivään klo 14.00 saakka.
Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla linkki Teams-kokoukseen ilmoittautumisen sulkeuduttua samana iltapäivänä.

Ilmoittaudu

Lisätietoja

Sari Federley
sari.federley (at) businessfinland.fi

Horisontti Eurooppa -projektit ovat täydessä vauhdissa ja ensimmäiset kustannusraportoinnin hetket käsillä. Miltä näyttää raportointipohja, mitä tietoja tarvitaan ja missä muodossa? Entä onko mikään muuttunut H2020-ohjelmasta ja jos on niin mikä?

Webinaarissa käydään lyhyesti läpi komission raportointivaatimukset konsortioprojekteissa (RIA/IA). Pääpaino koulutuksessa on käytännön esimerkeillä sähköisessä raportointijärjestelmässä. Tilaisuus on hyödyllinen erityisesti projektipäälliköille, talousvastaaville sekä muille kustannusraportoinnista vastaaville henkilöille.

Ohjelma

  • Kustannusraportointi Horisontti Eurooppa -ohjelmassa: sisältö, aikataulut, tilintarkastukset, komission maksut - Sari Federley, Legal&Financial NCP*, Business Finland
  • Kustannusraportointi Funding &Tenders -portaalissa: käytännön esimerkkejä, keskustelua ja apuja omaan projektiin - Kinga Koski, Koordinaattori, EU Project Finance, VTT

Ilmoittaudu mukaan. Kerro myös, mihin kysymyksiin haluat saada vastauksia. Tilaisuus on suomenkielinen ja teemme siitä tallenteen myöhempää perehtymistä ja kertaamista varten.

Lämpimästi tervetuloa!

EUTI

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.

*NCP, National Contact Point on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman työohjelmaan ja osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa.