Siirry sisältöön

5/5

Virtuaalitilaisuus 5.5.2023 KLO 9.00-10.00

Horisontin aamukahvit: Transforming Health and Care Systems -kumppanuus ja avoimet haut

Teams-tilaisuus

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

Marko Uutela
marko.uutela (at) aka.fi

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita, rahoituksen hakijoita ja projektiosallistujia ajankohtaisten teemojen ääreen. Tällä kerralla keskustelemme aamukahveilla Horisontti Euroopan Klusteri 1:n Transforming Health and Care Systems (THCS) -kumppanuudesta, vuoden 2023 hausta ja hakuihin osallistumisesta.

Transforming Health and Care Systems (THCS) on eurooppalainen terveysalan kumppanuusohjelma, jonka tavoitteena on tukea eri maiden kansallisten sotejärjestelmien uudistumista laadukkaammiksi, ihmislähtöisemmiksi ja vaikuttavammiksi. 

Aamukahveilla aiheesta alustavat Klusteri 1:n komiteadelegaatti Sirpa Nuotio ja NCP* Marko Uutela Suomen Akatemiasta. Keskustelussa on mukana myös  Juha Teperi Tampereen yliopistosta.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi keskusteltavasta aiheesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa THCS-kumppanuudesta ja avoimesta hausta.

Lisätietoa kumppanuuden ensimmäisestä  Healthcare of the Future -hausta Suomen Akatemian verkkosivuilla.

*NCP, National Contact Point on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman työohjelmaan ja osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa