Siirry sisältöön

9/2

Virtuaalitilaisuus 9.2.2023

Horisontin aamukahvit: Vaikuttavuus Horisontti-hakemuksissa

Teams-tilaisuus, torstaina 9.2.2023, klo 9:00-10:00

 

Ilmoittautuminen on avoinna tapahtumaa edeltävään päivään klo 14.00 saakka.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla linkki Teams kokoukseen ilmoittautumisen sulkeuduttua samana iltapäivänä.

Ilmoittaudu

Lisätietoja

Horisontin kansallinen yhteystoimisto EUTI
EUTI (at) businessfinland.fi

 

 

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita, rahoituksen hakijoita ja projektiosallistujia ajankohtaisten teemojen ääreen. Tällä kerralla aamukahveilla on mukana todellisia vaikuttavuuden asiantuntijoita, joiden kanssa keskustelemme Horisontti-hakemusten vaikuttavuusosiosta.

Mitä kannattaa huomioida hakemusta kirjoittaessa? Entä mihin arvioitsija mahdollisesti kiinnittää erityistä huomiota?

Aamukahveilla keskustelua fasilitoi ohjelmapäällikkö Kaisa Ainala EUTI-toimistosta. Mukana keskustelemassa ovat tutkimusrahoituksen asiantuntija Johanna Toivonen de Gonzales Turun yliopistosta ja projektiasiantuntija Kirsi Pulkkinen Metropolia Ammattikorkeakoulusta.

Ilmoittautuminen avautuu pian. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi keskusteltavasta aiheesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!

EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n Horisontti-ohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Asiantuntijat tarjoavat perehdytystä, neuvontaa ja koulutusta Horisontti Euroopasta ja sen toiminnasta. Palvelut ovat maksuttomia ja tarjolla kaikille kiinnostuneille. Lue lisää Miten voimme auttaa -sivullamme ja ota yhteyttä.