Siirry sisältöön

30/3

Virtuaalitilaisuus 30.3.2023 KLO 9.00-10.00

Horisontin aamukahvit: Circular Bio-based Europe -kumppanuus ja avoimet haut

Teams-tilaisuus
Ilmoittaudu mukaan ao. linkistä tai tarvittaessa sähköpostitse: tiina.nevonen (at) aka.fi. 

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

Heini Günther
heini.gunther (at) businessfinland.fi

Horisontin aamukahvit kokoaa EU-asiantuntijoita, rahoituksen hakijoita ja projektiosallistujia ajankohtaisten teemojen ääreen. Tällä kerralla keskustelemme aamukahveilla Horisontti Euroopan Klusteri 6:n Circular Bio-based Europe -kumppanuudesta (CBE), huhtikuussa avautuvasta vuoden 2023 hausta ja hakuihin osallistumisesta.

Circular Bio-based Europe on biopohjaisen teollisuuden eurooppalainen kumppanuusohjelma, joka edistää vihreää siirtymää tukemalla laajamittaisesti biopohjaisten raaka-aineiden käyttöönottoa sekä  kestävän kehityksen mukaista innovaatiotoimintaa ja teollisuuden investointeja.

Aamukahveilla aiheesta alustavat Klusteri 6:n komiteadelegaatti Elina Nikkola, MMM:stä sekä NCP:t* Heini Günther Business Finlandista ja Anni Kleino Suomen Akatemiasta. Kuulet lisäksi Clic Innovationin ja Montinutra Oy:n edustajien kertomana kokemuksia verkottumisesta ja projektihakuihin osallistumisesta.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi keskusteltavasta aiheesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!
Klusteri 6:n kansalliset asiantuntijat


Lisätietoa kumppanuudesta löydät CBE JU:n verkkosivuilta.

*NCP, National Contact Point on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman työohjelmaan ja osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa