Siirry sisältöön

19/1

Virtuaalitilaisuus 19.-20.1.2023

Horisontti Euroopan klusteri 1 -infopäivät ja -verkottumistapahtuma: Terveys

Ilmoittautuminen verkottumistapahtumaan sulkeutuu 16.1. Tapahtuma vain englanniksi. Lisätiedot löydät komission tapahtumasivulta. 

Ilmoittaudu mukaan

Oletko kiinnostunut tutkimus- ja innovaatiorahoitusmahdollisuuksista terveysalalla? Tule mukaan Horisontti Euroopan klusteri 1 -infopäivään ja verkottumistapahtumaan vuoden 2023 työohjelmasta.

Infotilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja niihin vastaamiseen on varattu aikaa. Infotilaisuuteen voi osallistua virtuaalisesti ilman rekisteröintiä. Lisätietoja tapahtuman sivuilla. Tapahtuman tarkan ohjelman voit katsoa tapahtuman ohjelmasivulta.

Verkostoidu 20.1. tapahtumassa

Jos haluat mukaan EU-yhteistyöhön ja etsit kumppaneita rakentamaan konsortiota, kannattaa ilmoittautua virtuaaliseen verkottumistilaisuuteen! Ilmoittautuminen sulkeutuu 16.1. Tee oma profiilisi, ole aktiivinen ja tutustu muiden esittelyihin ja sovi tapaamisia. Näin luot itsellesi tärkeitä verkostoja ja rakennat tulevaisuuden yhteistyötä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen verkottumistapahtuman sivuilla.

NCP auttaa

Horisontti Euroopan NCP-yhteyshenkilöt opastavat Suomessa hauista kiinnostuneita. Katso yhteystiedot näiden verkkosivujen Klusteri 1 -teemasivulta.