Siirry sisältöön

18/10

virtuaalitilaisuus 18.-19.10.2023

Horisontti Euroopan infopäivä ja verkottumistilaisuus: Kulttuuri, luovuus ja osallisuutta edistävä yhteiskunta (Klusteri 2)

Virtuaalitilaisuus

Lisätiedot ja rekisteröityminen

Lisätietoja

Katja Marjanen
Horisontti Eurooppa NCP Klusteri 2
Suomen Akatemia
katja.marjanen (at) aka.fi


Jenni Rinne
Horisontti Eurooppa NCP Klusteri 2
Suomen Akatemia
jenni.rinne (at) aka.fi

Euroopan komissio järjestää 18.10. infotilaisuuden, jossa on esittelyssä Kulttuuri, luovuus ja osallisuutta edistävä yhteiskunta -kokonaisuus eli ns. Klusteri 2. Se sisältää demokratiaan, kulttuuriperintöön ja sosiaalisiin sekä taloudellisiin muutoksiin liittyvät teemat ja niihin loppuvuodesta aukeavat vuoden 2024 rahoitushaut. Työohjelman 2024 hakuaika on lokakuusta 2023 helmikuun 2024 alkuun saakka.

Ohjelman, ilmoittautumislinkin ja tarkemmat tiedot löydät komission tapahtumasivulta.

Verkostoidu 19.10. tilaisuudessa

Infotilaisuutta seuraavana päivänä 19.10. on tärkeä partneroitumistilaisuus jossa osallistujat etsivät itselleen kumppaneita tai pääsyä mukaan kansainväliseen konsortioon valmistelemaan hakemuksia. Tähän partneroitumistapahtumaan on tähän mennessä ilmoittautunut jo lähes 2000 osallistujaa! Suomalaisia kaivataan tähän joukkoon mukaan. Tee huolella oma profiilisi, tutustu aktiivisesti muiden esittelyihin ja sovi itsellesi tapaamisia. Näin luot itsellesi tärkeitä kansainvälisiä verkostoja ja rakennat tulevaisuuden yhteistyötä.

Rekisteröidy mukaan tapahtumasivulta.

Infopäivä ja verkostoitumistilaisuus järjestetään etäyhteyksin. 

Horisontti Euroopan NCP* apunasi

Suomessa on tiivis joukko asiantuntijoita neuvomassa kiinnostuneita Horisontti Euroopan hakuihin osallistumisessa ja hakemusten valmistelussa.
Katso Klusteri 2 -kokonaisuuden NCP-asiantuntijoiden yhteystiedot näiden verkkosivujen Klusteri 2 -teemasivulta

*NCP = National Contact Point
NCP:t ovat asiantuntijoita, jotka ovat perehtyneet Horisontti Euroopan eri teemoihin ja klustereihin. He osaavat auttaa kiinnostuneita lukemaan työohjelmia sekä valmistautumaan hakuihin ja hakemusten valmisteluun. Suomessa NCP-asiantuntijat työskentelevät Business Finlandissa ja Suomen Akatemiassa.