Siirry sisältöön

17/10

virtuaalitilaisuus 17.-18.10.2023

Horisontti Euroopan infopäivä ja partneroitumistilaisuus: Ilmasto, Energia ja Liikkuvuus (Klusteri 5)

Virtuaalitilaisuus

Lisätiedot ja rekisteröityminenLisätietoja

MARKKU PEKONEN
Horisontti Eurooppa NCP Klusteri 5
Business Finland
markku.pekonen (at) businessfinland.fi


HEINI GÜNTHER
Horisontti Eurooppa NCP Klusterit 4, 5 ja 6
Business Finland
heini.gunther (at) businessfinland.fi

Euroopan komissio järjestää 17.10. infotilaisuuden, jossa on esittelyssä laaja klusteri 5 -kokonaisuus. Se sisältää ilmastoon, energiaan ja liikkuvuuteen liittyvät teemat ja niihin syksyllä 2023 sekä vuonna 2024 aukeavat uudet rahoitushaut. Lisäksi 18.10.2023 on tärkeä partneroitumistilaisuus kaikille, jotka etsivät itselleen kumppaneita tai pääsyä mukaan kansainväliseen konsortioon valmistelemaan hakemuksia.

Jo syksyllä aukeaa kymmenittäin hakuja ja jaossa on satoja miljoonia euroja! Klusteri 5:n uusia hakuja avautuu kolmessa erässä syyskuussa, joulukuussa ja toukokuussa; ne ovat jokainen avoinna neljä kuukautta.Nyt kannattaa siis ryhdistäytyä ja tutustua vuoden 2024 työohjelmaan eli rahoitussuunnitelmaan sekä ryhtyä valmistelemaan hakemusta, jos sieltä sopiva haku löytyy. Haut on listattu tiivistelmässä, jonka löydät suomenkieliseltä klusteri 5 -teemasivulta (linkki lopussa).

Infopäivä toteutetaan etäyhteyksin. 

Ohjelman, ilmoittautumislinkin ja tarkemmat tiedot löydät komission tapahtumasivustolta.

VERKOSTOIDU 18.10. TILAISUUDESSA

Jos haluat mukaan EU:n rahoittamaan tutkimus- ja innovointiyhteistyöhön ja etsit kumppaneita rakentamaan konsortioita ja valmistelemaan hakemusta, niin käytä hyväksesi tämä tilaisuus! Tee huolella oma profiilisi, tutustu aktiivisesti muiden esittelyihin ja sovi itsellesi tapaamisia. Näin luot itsellesi tärkeitä kansainvälisiä verkostoja ja rakennat tulevaisuuden yhteistyötä.

Rekisteröidy mukaan partneroitumistilaisuuden sivulla.

HORISONTTI EUROOPAN NCP* APUNASI

Suomessa on tiivis joukko asiantuntijoita neuvomassa kiinnostuneita Horisontti Euroopan hakuihin osallistumisessa ja hakemusten valmistelussa.
Katso Klusteri 5 -kokonaisuuden NCP-asiantuntijoiden yhteystiedot näiden verkkosivujen Klusteri 5 -teemasivulta. Sivulta löydät myös hakulistauksen.

*NCP = National Contact Point
NCP:t ovat asiantuntijoita, jotka ovat perehtyneet Horisontti Euroopan eri teemoihin ja klustereihin. He osaavat auttaa kiinnostuneita lukemaan työohjelmia sekä valmistautumaan hakuihin ja hakemusten valmisteluun. Suomessa NCP-asiantuntijat työskentelevät Business Finlandissa ja Suomen Akatemiassa.