Siirry sisältöön

13/6

Virtuaalitilaisuus 13:00-15:00

Horisontti Eurooppa: Mitä kuuluu kumppanuusohjelmille?

Teams-tilaisuus

 

Ilmoittaudu viimeistään 11.6.2023!

ilmoittaudu mukaan

Lisätiedot

EUTI (at) businessfinland.fi

Osana Horisontti Eurooppa -ohjelmaa on jo käynnissä kymmeniä eurooppalaisia kumppanuusohjelmia (European partnerships) ja lisää on paraikaa valmisteilla. Ne ovat monivuotisia temaattisia kokonaisuuksia, joiden kautta kanavoidaan miljardeja euroja tutkimukseen ja innovointiin sekä Horisontti Euroopasta että kansallista rahoitusta yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Kumppanuusohjelmat tuovat yhteen eri toimijoita ja rahoittajia, tarjoavat yhteistyötä, kumppaneita ja rahoitusta tutkimukseen ja innovointiin.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Millaisia kumppanuusohjelmia on nyt käynnissä, entä mitä tiedetään tulevista? Millaisia mahdollisuuksia kumppanuusohjelmat voivat tarjota suomalaisille? Kuka ja miten voi niihin osallistua?

Tervetuloa keskustelemaan Horisontti Euroopan kumppanuusohjelmista ja samalla pohtimaan yhdessä, miten voimme jatkossa hyödyntää kumppanuuksia Suomessa paremmin ja aktiivisemmin. Paikalla ovat kumppanuusohjelmissa ja niiden valmistelussa mukana olevien ministeriöiden, Suomen Akatemian ja Business Finlandin sekä muiden toimijoiden edustajia.

Agenda

Kumppanuusohjelmat nyt ja tulevaisuudessa; Mitä, kuka, miten ja miksi?

  • Timo Haapalehto, Työ- ja elinkeinoministeriö
  • Elina Holmberg, Business Finland
  • Hannele Lahtinen, Suomen Akatemia 
  • Q&A

 Jaloittelutauko

 Kokemuksia kumppanuusohjelmiin osallistumisesta; Miten ja miksi? 

  • Jatta Jussila, CLIC Innovation Ltd.
  • Herkko Plit, P2X Solutions Oy
  • Isabel Pinto-Seppä, VTT
  • Emma Pirilä, Oulun yliopisto

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma kysymyksesi tai kommenttisi aiheesta, jotta paikalle kutsutut asiantuntijat pystyvät valmistautumaan vastaamiseen mahdollisimman hyvin.

Tämä on vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, jota ei nauhoiteta. Keskustelut käymme pääsääntöisesti suomeksi, tarvittaessa voit käyttää englantia ja silloin vastaamme myös englanniksi.

Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, ja ilmoittautuminen sulkeutuu 11.6.2023!

Ilmoittaudu mukaan viereisen palstan linkistä ja kerro kysymyksesi ilmoittautumislomakkeella!

Tervetuloa!

EUTI

EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.