Siirry sisältöön

11/12

Virtuaalitilaisuus 14.00-15.30

Horisontti Eurooppa: Mitä kuuluu kumppanuusohjelmille vol. 2?

HUOM. tilaisuuden ajankohta on muuttunut alkuperäisestä! Uusi ilmoittautuminen vaaditaan.

ilmoittautuminen

Lisätiedot

EUTI (at) businessfinland.fiOsana Horisontti Eurooppa -ohjelmaa on jo käynnissä kymmeniä eurooppalaisia kumppanuusohjelmia (European partnerships) ja lisää on paraikaa valmisteilla. Ne ovat monivuotisia temaattisia kokonaisuuksia, joiden kautta kanavoidaan miljardeja euroja tutkimukseen ja innovointiin sekä Horisontti Euroopasta että kansallista rahoitusta yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Kumppanuusohjelmat tuovat yhteen eri toimijoita ja rahoittajia, tarjoavat yhteistyötä, kumppaneita ja rahoitusta tutkimukseen ja innovointiin.

Tervetuloa mukaan päivittämään tietosi Horisontin tulevista kumppanuusohjelmista ja niiden valmistelun tilanteesta. Mitä tiedetään tulevista ns. toisen aallon kumppanuusohjelmista? Millaisiin teemoihin kumppanuusohjelmia valmistellaan? Kuka niitä valmistelee ja voiko niihin päästä mukaan?

Alustajina tilaisuudessa ovat Timo Haapalehto Työ- ja elinkeinoministeriöistä, Hannele Lahtinen Suomen Akatemiasta ja Elina Holmberg Business Finlandista. Mukana on myös muita asiantuntijoita, jotka edustavat Suomea Horisontin ohjelmakomiteoissa. Kokemuksia THCS-kumppanuusohjelmaan* osallistumisesta jakaa tutkimusprofessori Ilmo Keskimäki THL:stä. Tilaisuutta moderoi Kaisa Ainala EUTIsta. 

Keskustelutilaisuus on vapaamuotoinen, eikä sitä nauhoiteta. Tilaisuus toteutetaan MS Teams -alustalla. Ilmoittautuminen on kaikille pakollinen, ja lähetämme Teams-linkin ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä oman kysymyksesi tai kommenttisi aiheesta, jotta paikalle kutsutut asiantuntijat pystyvät valmistautumaan vastaamiseen mahdollisimman hyvin.

Tervetuloa!

EUTI*

*THCS eli Transforming Health and Care Systems -kumppanuusohjelma tukee kansallisten sotejärjestelmien uudistumista ihmislähtöisemmiksi, vaikuttavammiksi ja tasa-arvoisemmiksi. Suomesta ohjelmassa ovat mukana Tampereen yliopisto, THL sekä Suomen Akatemia.

*EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI on Business Finlandissa toimiva EU:n puiteohjelmien kansallinen yhteystoimisto. Tarjoamme julkisia, maksuttomia neuvontapalveluja kaikille EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelmasta kiinnostuneille. Tästä kerromme lisää Miten voimme auttaa -sivullamme.