Siirry sisältöön
Uutinen 02.12.2022

Visit Finlandin joulukampanjassa voi testata oman joulupersoonan

Kuva: Santa Claus Foundation

Visit Finlandin tämän vuoden kansainvälisessä joulukampanjassa jokainen voi selvittää oman joulupersoonansa leikkimielisen testin avulla. Vastauksissa paljastuu erilaisia poropersoonallisuuksia aina hilpeästä helisyttäjästä viime hetken vetkuttelijaan.

Visit Finlandin Mikä joulupersoona olet? -kampanja rakentuu visitfinland.com-sivustolla olevasta joulupersoonatestistä, sosiaalisessa mediassa olevista hauskoista videoista sekä matkailun talviaktiviteeteista, joihin kävijää ohjataan tutustumaan.

– Kampanjan yleisenä tavoitteena on kasvattaa Suomen tunnettuutta houkuttelevana talvilomakohteena. Sosiaalisessa mediassa tavoitteena on puolestaan saada ihmiset viettämään aikaa hauskan Suomi-sisällön parissa ja ohjata luonnollisesti kävijöitä joulupersoonatestin pariin, Visit Finlandin markkinoinnista vastaava Virva Katajala kertoo.

Sosiaalisen median kanavista kampanjassa käytössä ovat Instagram, Facebook ja TikTok. Sosiaalinen media ja visitfinland.com toimivat toisiaan tukevina, mutta myös erillisinä kokonaisuuksina. Talviaktiviteettien esittelyyn on hyödynnetty DataHub-tietokannassa olevia tuotetietoja.

Kampanja on käynnissä jouluun saakka. Maksettua mainontaa kohdistetaan Saksaan, Isoon-Britanniaan, Yhdysvaltoihin, Ranskaan ja Espanjaan. Joulupersoonatesti on tehtävissä englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi sekä japaniksi (julk. 9.12.).

Tee testi: Mikä joulupersoona olet?