Siirry sisältöön
Uutinen 25.05.2022

Ikäteknologian suomalaisia huippuratkaisuja esittelevä katalogi on nyt valmis

Seuraavan vuosikymmenen aikana ikääntyneiden osuus väestöstä kasvaa ympäri maailman. Tähän liittyen Business Finland on nyt julkaissut digitaalisen esitteen suomalaisesta ikäteknologian huippuosaamisesta.

Suomi on edelläkävijä televiestinnässä, digitaalisissa palveluissa ja terveysteknologiassa, mikä yhdessä perinteisesti vahvan julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyön kanssa luo hedelmällisen pohjan ikäteknologian innovaatioille. Esitelläksemme suomalaisia ratkaisuja ikääntyvälle väestölle Business Finland on koonnut yhteen kattavan katalogin täältä löytyvästä ikäteknologian huippuosaamisesta.

World-class agetech innovations from Finland -esitteessä ikäteknologia on määritelty teknologisiksi ratkaisuiksi, tuotteiksi tai palveluiksi, jotka on suunniteltu parantamaan ikääntyneen väestön elämänlaatua ja terveydenhuoltoa. Kohderyhmä ratkaisuilla voi olla yksilö, kotihoito tai avustetun asumisen tuottaja.

Ikäteknologian huippuratkaisut on esitteessä jaettu kolmeen kategoriaan. Ensimmäisessä kategoriassa ovat aktiiviseen ikääntymiseen suunnitellut ratkaisut, toinen kategoria keskittyy kotihoitoon ja kolmas kategoria esittelee ratkaisuja avustetun asumisen ympäristöön. 

– Ikäteknologia on tärkeä osa terveysteknologiaa ja Business Finland ylpeästi esittelee suomalaista osaamista maailmalle nyt julkaistun tarjooman muodossa. Rohkaisemme lukijoita ottamaan yhteyttä esiteltyihin yrityksiin ja tutustumaan paremmin heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa, sanoo Kari Klossner, Smart Life Finland -ohjelman johtaja Business Finlandilta.

World-class agetech innovations from Finland

Tämän esitteen on koonnut Business Finland. Jos haluat osallistua esitteen seuraavaan painokseen, ota yhteys Noora Pietilään.

Kansainvälisistä terveys- ja hyvinvointialan liiketoimintamahdollisuuksista kiinnostuneita suomalaisia yrityksiä pyydämme tutustumaan Market Opportunities -palveluumme.

Lisätietoja

Meria Heikelä
Director, Health & Wellbeing
meria.heikela (at) businessfinland.fi

Noora Pietilä
Projektikoordinaattori
RRF Terveys & hyvinvointi
noora.pietila (at) businessfinland.fi

#SustainableGrowth