Siirry sisältöön
Uutinen 16.12.2022

Uusi workinfinland.fi-sivusto auttaa suomalaisia yrityksiä kansainvälisessä rekrytoinnissa

Work In Finland verkkosivu-uudistuksen toinen vaihe on valmistunut ja suomalaisille työnantajille suunnattu workinfinland.fi-sivusto on avattu. Sivustolle on koottu yhteen työnantajille tärkeät palvelut kansainvälisen rekrytoinnin onnistumiseksi.

Työnantajat pystyvät helposti jättämään kansainvälisille osaajille sopivat työpaikkailmoitukset uuden sivuston kautta. Ilmoitetut työpaikat julkaistaan aikaisemmin marraskuussa julkaistun, kansainvälisille osaajille tarkoitetun workinfinland.com-sivuston lisäksi työpaikkatorilla (ent. mol.fi). Uuden sivuston kautta julkaistut työpaikkailmoitukset saavat paljon kansainvälistä näkyvyyttä ja tavoittavat juuri oikean kohderyhmän.

Work in Finland -verkkosivu-uudistus on tehty yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön, TE-toimistojen, ELY-keskuksien ja KEHA:n (ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus) kanssa ja kehitystyö jatkuu edelleen aktiivisena. Workinfinland.fi-sivuston tavoitteena on, että yrityksille tärkeä informaatio kansainväliseen rekrytointiin liittyen löytyisi yhdestä paikasta ja olisi helposti saavutettavissa. Uudistuksen ensimmäisessä vaiheessa lanseerattu, workinfinland.com, on puolestaan suunnattu Suomesta kiinnostuneille kansainvälisille osaajille ja se markkinoi Suomen vahvuuksia sekä toimii tärkeänä informaatiolähteenä Suomeen muuttamisen tukena.

Tervetuloa tutustumaan uusiin sivustoihin ja hyödyntämään niitä Suomen markkinoinnin ja kansainvälisen rekrytoinnin tukena!

www.workinfinland.fi > Sivusto yrityksille Suomessa
www.workinfinland.com > Sivusto kansainvälisille osaajille

Work in Finland -yksikkö vastaa Business Finlandin Talent Boost -toiminnasta ja ottaa pitkäjänteisen vastuun osaamisperusteisen maahanmuuton edistämisestä Suomeen. Work in Finland -yksikkö on osa laajempaa Talent Boost -verkostoa, johon kuuluvat ministeriöt, kaupungit ja kunnat, yliopistot, TE/työvoimapalvelut sekä viranomaiset, kuten Migri.